Състезание за пънк гребени с изпълнения на Green Day и KoЯn

15893
Състезание за пънк гребени с изпълнения на Green Day и KoЯn

Летните купони тепърва започват и всички се подготвят интензивно за тях. Столицата все още не е изгубила статута си на парти епицентър и тази седмица в нея ще се проведе едно авангардно и доста щуро събитие.

На 27.06. в най-големия рок бар Rock IT ще се състои партито Nu Metal vs. Punk Revival. Освен че ще кръстосат жици ню метъл банди като KoЯn, Limp Bizkit, Deftones, Clawfinger и представители на пънк течението - Green Day, The Offspring, Bloodhound Gang, ще има и друга тематична битка.

Скейт парти точно преди концерта на Snoop Dogg

Лятото започна и е време за много забавления. Един от най-обичаните хип-хоп изпълнители за всички времена - Snoop Dogg, ще ви очаква на...

А именно – за най-оригинална авангардна прическа, вдъхновена от тези музикални стилове. Специалистите от салони АРЛЕТ ще стилизират и оформят на място и безплатно всеки, който пожелае, по време на самото парти. На фона на любими рок хитове от близкото и по-далечно минало всеки желаещ може да получи гребен, бръснене, временни цветни кичури и др. Момчето и момичето, които се осмелят да си направят най-авангардната прическа, ще получат като признание кецове, осигурени от култовите VANS. А тези, които искат да вдигнат адреналина само с гледане, ще се насладят на момичетата от школата на Соня Куртева, които ще покажат нестандартна хореография на пилон.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com