Тайната на Кейт Мос за вечна младост: Лунни бани, лечебни кристали и медитация

4735
Тайната на Кейт Мос за вечна младост: Лунни бани, лечебни кристали и медитация
Снимка: Getty Images

Кейт Мос даде голямо интервю за лондонския "Times", в което разкри, че се зарежда с кристали, лунни бани и четене на положителни мисли. Супермоделът, който през януари ще навърши 50 години, се е отказал от партитата, преместил се е от шумния Лондон в Котсуолдс и сега се е посветил на развитието на козметичната марка Cosmoss.

Как лунните бани влияят на живота на Кейт Мос

Вместо да води активен социален живот, Кейт Мос се е съсредоточила върху здравето си. Мос практикува лунни бани - аюрведичен ритуал, при който трябва да лежите под светлината на луната, за да се "заредите с енергия". Тя също така държи лечебни кристали около себе си и казва, че любимите ѝ са розов кварц и мелонит. Мнозина вярват, че розовият кварц, който олицетворява любовта и състраданието, помага за намиране на душевна хармония, докато мелонитът има защитни свойства и увеличава издръжливостта. Мос разкрива, че "презарежда" кристалите си по време на пълнолуние.

Още: Сега ще трябва да свикна: Пияна, сестрата на Кейт Мос си направи татуировка на лицето (ВИДЕО)

Снимка: Getty Images

"Слагам всичките си кристали на поднос и ги излагам в градината. Така те се зареждат", разкрива моделът. Кристалите са популярни сред знаменитостите от години: Ким Кардашиян публикува снимки на своите "съкровища" през 2017 г., а сестрите Олсен ги раздадоха в подаръчни комплекти на модното си ревю през 2018 г.

За да се "свърже с Вселената", Кейт Мос плува в таен воден басейн, където ходят само местните жители. Звездата призна, че мястото е близо до новия ѝ дом - имение, включено в списъка на ЮНЕСКО, близо до Литъл Фарингдън, Западен Оксфордшър.

Още: Кейт Мос ще лекува алкохолната си зависимост в клиника

Какво точно прави Кейт Мос, за да се чувства млада и жизнена

Сутрин Кейт Мос практикува и трансцендентална медитация в продължение на 10 минути и рецитира позитивни послания към себе си. Тази форма на медитация включва повтаряне на персонална мантра в продължение на 10-15 минути на ден. Сред любимите твърдения на Кейт са "Прегърни непознатото" и "Довери се на Вселената, тя ще ти покаже пътя".

Снимка: Getty Images

Наред с други неща, моделът се занимава с ащанга йога и пилатес. Кейт също така си ляга рано. Тя си тръгва от партита в полунощ - "това е времето, когато всички вече са казали всичко, а след това само ще се повтарят". Гледането на американския ситком "Фрейзър" ѝ помага да заспи. "Този сериал просто ме приспива", признава моделът, цитиран от БГНЕС.

Кейт казва, че в разцвета на кариерата си не се е интересувала от това какви козметични продукти използва. Въпреки това тя никога не е използвала слънцезащитен крем. "Много марки мислят за науката и съставките. Ние в Cosmoss също го правим, но аз исках да създам продукти, които са основани на връзката с Вселената", добавя тя.

Наближаващата годишнина на Кейт изобщо не я притеснява: "Не мисля за това. Не се чувствам на 50 години". На въпроса дали Кейт си е поставяла инжекции с ботокс, Мос отговори: "Без коментар. Au naturel". Следващият въпрос".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Отвличане в "Ергенът"! Екипът на предаването се оттегля

Холивудска актриса призна, че крал Чарлз III е флиртувал с нея (ВИДЕО)

Почина Юми Кацура - една от най-прочутите японски дизайнерки в света

Димитър Рачков издаде какъв е бюджетът на "Като две капки вода"

Дама от "Ергенът" разкрива всички тайни на предаването в тефтерче (СНИМКИ)

Панайот Панайотов като Мик Джагър с категорична победа на полуфинала в "Като две капки вода"

Камила е невинна: Истината за развода на Даяна и Чарлз

Вижте как е изглеждала Франциска Йорданова преди Dancing Stars (СНИМКИ)

Здрава Каменова с разтърсващ разказ за битката си с депресията

Катето Евро призна, че се бори с тежък порок

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com