The Prodigy се завръщат на Spirit of Burgas

4292
The Prodigy се завръщат на Spirit of Burgas

На 4 август ще имаме уникалния шанс да сме едни от първите в Европа, които ще чуят на живо парчета от дългоочаквания нов албум на The Prodigy, носещ работното все още заглавие "How To Steal A Jet Fighter".

Очаква се той да бъде "по-мрачен" и тежък, както самият фронтмен на британците Лиам Хаулет каза в едно от първите си интервюта по повод новата тава. Той сподели, че след парти албума от 2009-та Invaders Must Die всички са супер ентусиазирани да са отново заедно в студио, както и от по-тъмния и "сериозен" стил на парчетата, който той самият предпочита.

Ms. Dynamite ще взриви Spirit of Burgas

Експлозията Ms. Dynamite ще взриви тазгодишния SPIRIT of Burgas на 3 август, дъбстеп легендата Caspa ще излезе след Busta Rhymes, а Fed...

Едва ли има човек, който да не помни абсолютно взривяващото шоу, което Лиам, Кийт Флинт и Максим стовариха върху 18-хилядната публика на Централния плаж в Бургас през 2010 г. Това, което ни очаква от The Prodigy това лято, обещава да надмине предишното им участие, което макар и да е трудно да си представим, е напълно по силите на тримата британци.

До момента от "How To Steal A Jet Fighter", който очакваме до края на годината, групата изпълнява парчета като A.W.O.L и Dogbite, а съвсем скоро ще научим и заглавията на останалите нови тракове, които ще чуем на Spirit of Burgas.

Подготовката за концерта им вече е факт. Изгражда се най-голямата сцена в България и на Балканския полуостров с размери 27 на 18 метра и височина 20 метра.

"Най-великата денс група за всички времена" (според класацията на сп. Mixmag) обещава мощно изпълнение, влудяващи сценични ефекти и както винаги уникален сетлист.

Сцена BraZZoBraZZie ще вдъхнови гостите на Spirit of Burgas

Сцената BraZZoBraZZie на тазгодишния фестивал SPIRIT of Burgas ще предложи на развълнуваните си гости тридневен празник за ушите, очите...

Канадската банда Sum 41 ще зарови пръсти в бургаския пясък непосредствено преди гигантите The Prodigy. Започнете физическа подготовка отсега, а преди концерта не забравяйте да загреете колене, защото Sum 41 ще ни оставят без дъх от танци, подскоци и ще изкарат всички видове движения от телата ни. На сцената на SPIRIT of Burgas ще прозвучат парчета както от последния студиен албум на бандата, Screaming Bloody Murder, така и незабравими златни хитове

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com