The Voice тръгва на турне

24496
The Voice тръгва на турне

Радио и телевизия Тhe Voice тръгва на лятно турне с любимите изпълнители на българската публика, което ще премине през осем различни града.

Първият концерт на музикалната медия е на 13 юни в София на пл. Княз Александър Батенберг. Събитието е в подкрепа на кандидатурата на София и Югозападен регион за Европейска столица на културата 2019.

На сцената на The Voice ще се качат диджей Дончо, Криско, Ъпсурт, Графа, Били Хлапето, Lexus, Михаела Филева, Venzy, Рафи и балет „Нова”. Почитателите на The Voice ще съпреживеят на живо заедно със звездите от екрана любимите си парчета, поднесени с бляскаво светлинно шоу. От медията обещават огромна сцена с мултимедия, летящ диджейски пулт, прозрачни светещи сфери на сцената, танци и неповторими емоции.

The Voice Of Summer Tour ще подари на своите фенове вълнуващо лятно приключение с най-обичаните артисти у нас. Това лято The Voice ще пропътува разстоянието до различни точки в страната, за да отиде лично при своите слушатели и зрители и да се забавлява с приятелите на българската музика.

След концерта в София следват: Пловдив – 20 юни, Стара Загора – 27 юни, Варна - 4 юли, Бургас – 6 юли, Лозенец – 11 юли, Созопол – 13 юли. Пътуващото парти ще акостира финално на 18 юли на Cacao beach, Слънчев бряг.

Начален час на концертите в София, Пловдив, Стара Загора: 20:00 часа Начален час на концертите във Варна, Бургас, Созопол, Лозенец, Слънчев бряг: 21:00 часа.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес