X
 
 

Тина Търнър призна своя страшна тайна

25260 0
Тина Търнър призна своя страшна тайна
Музикалната звезда Тина Търнър призна за опит за самоубийство, извършен преди десетилетия, пише Contactmusic.

През далечната 1968 година, непосредствено преди концерт, Търнър е изпила наведнъж 50 приспивателни. Тя е искала да отнеме собствения си живот заради многобройните изневери и тормоз от страната на тогавашния си съпруг Айк.

Самоуби се най-големият син на Тина Търнър

На 59 години се самоуби най-големият син на Тина Търнър, Крейг Реймънд Търнър. Властите са дошли на място в дома му в Студио Сити в Кал...

Тина, чието истинско име е Анна Мей Бълок, си спомня ясно инцидента: "Тогава вкъщи имаше три жени и Айк правеше секс с всички тях. Три от нас се казваха Ан, което означаваше, че той трябва да помни само едно име… Една от тези Ан, Ан Томас, беше бременна от него, което за мен беше допълнителна обида".

"Една нощ, точно преди представление, просто не можах да го понеса повече и погълнах 50 приспивателни", твърди американската певица.

За щастие лекарите успяват да я върнат към живота. Едно от първите неща, които Тина, днес на 78 години, чува тогава са думите на Айк, който и казва да "умре", а след това и нарежда да се връща на работа.

Тина разкрива и спомените си от първата брачна нощ с Айк.

Евростат: Двама българи се самоубиват на ден

Двама българи на ден отнемат живота си, а броят на самоубийците у нас е бил 682 души, показват данни на Евростат за 2015 година. От тях...

"Той ме заведе в публичен дом. На първата ни брачна нощ. Никога досега не съм разказвала тази история, беше ме срам. Кой младоженец води, непосредствено след сватбената церемония, новата си жена на порнографско шоу на живо?", спомня си звездата.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители