Том Круз не е виждал Сури от 49 дни

13108
Том Круз не е виждал Сури от 49 дни

Холивудският актьор Том Круз не е виждал дъщеричката си Сури от цели 49 дни, въпреки че има право да я посещава след развода си с Кейти Холмс.

Героят от "Мисията невъзможна", който в момента е в Лондон за снимките на новия си филм "All You Need Is Kill", се наслаждава повече на свободата си, отколкото на бащинството, въпреки че това е важен месец за дъщеря му, която за пръв път тръгна на училище. За последно той беше забелязан със Сури на 16 август, когато двамата посетиха Дисниленд, съобщава в. "Дейли Мейл".

От тогава малката говори с баща си само в Скайп. Светските списания публикуваха снимки на дълбоко заспалата Сури в Ню Йорк вчера, докато актьорът излизаше в 3,30 часа сутринта от луксозно нощно заведение в Лондон с мистериозна жена. Той беше облечен с дънки, сив пуловер и блестящо синьо сако.

Актьорът така и не присъства на първия учебен ден на дъщеря си, макар че й е дал обещание няколко дни преди това. Но заради многобройните филми, в които участва Круз, дъщеря му е свикнала с отсъствията му.

"Сури е свикнала баща й да е далеч и да не прекарва всеки ден с нея заради снимките. Тя обича да прекарва време с татко си, когато двамата се съберат", споделя близък източник пред сайта Радар Онлайн.

Том Круз "позлатил" Кейти Холмс по време на брака

Холивудската актриса Кейти Холмс нямала никакво желание да се бори за състоянието на вече бившия си съпруг Том Круз. По време на брака ...

Редактор: Калина Здравкова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес