Три поколения на елиминации в Музикална академия

30491
Три поколения на елиминации в Музикална академия

Тази седмица на елиминации попаднаха Дичо, Стенли и Прея. С формиралата се тройка отново ще станем свидетели на „сблъсък на поколенията”, а кое поколение ще отпадне, предстои да разберем.

Дичо беше номиниран от зрителите на МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ с вот от 6.03%. Гласовитият рокаджия одавна е приел пребиваването си в Академията като игра и забавление, за това не прие номинацията си присърце. Освен това той сподели, че не е лошо да си на елиминации, защото само тогава можеш да пееш „каквото ти е кеф”. На елиминационния концерт довечера, Дичо ще изпее песента на Д2- „Пътувам”, за която ще получи подкрепата на Поли. Ако журито този път не го спаси, втората песен, която е приготвил е “Dead or aliv”e на Bon Jovi. На сцената на МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ ще го защитава не кой да е друг, а дългогодишната му приятелка Карина.

Мария Драгнева напусна Музикална академия

Мария Драгнева напусна Музикална академия, след пряк двубой с Етиен Леви на лайфа снощи. Като първа песен тя изпълни „One moment...

Стенли е участника, който Дичо избра за съперник на елиминационния концерт. Това е първа номинация за изпълнителя, но не това го държеше в мрачно настроение последните дни. Изолацията не се отразява добре на Стенли и това го прави раздразнителен към колегите си и журито. Първата песен, която той ще изпее е „Есен” на Диана Експрес, за която рамо ще му удари Етиен Леви. За втора песен е подготвил епичната „Жулиета” на Тангра. Тази седмица половинките навлизат в предаването, за да защитават мъжете си и Людмила Сланева- Локо няма да остане по-назад. Тя ще застане твърдо зад гърба на съпруга си Стенли.

След като известно време стоеше далеч от елиминации, във вторник журито изпрати Прея да пее своите любими песни на концерта във вторник. Гласовитата изпълнителка е най-младата в Академията, но останалите участници я определят като здряла и надраснала връстниците си. Дали заради това или защото вече е била няколко пъти на елиминации, Прея е спокойна и се забавлява, както винаги. За първата песен упора ще й бъде най-добрия й приятел в Академията- Георги. Заедно ще изпълнят песента на Steve Wonder” What the fuss”. За втора песен тъмнокожата чаровница е приготвила “Brown Skin” на India Arie. За да защити Прея на елиминационния концерт ще бъде Милена Златкова от “Тройка на разсъмване”.

Кой ще напусне МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ и кой ще продължи битката за 100 000 лв., предстои за разберем тази вечер от 19:30 часа по ТВ7.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес