Ванеса Паради: Не се сърдя на Джони

35830
Ванеса Паради: Не се сърдя на Джони

Ванеса Паради не се сърди на бившия си приятел Джони Деп, с когото се раздели след 14-годишно съжителство, защото смята, че любовта е сложна емоция.

Френската актриса се раздели с холивудския красавец през юни миналата година. Звездата от "Карибски пирати" не остана твърде дълго време сам. Много скоро след края на връзката му с Паради той започна да излиза с доста по-младата от него Амбър Роуз.

Джони Деп ще отговаря на фенски въпроси от цял свят

За представянето на финалния трейлър на приключенския екшън "Самотният рейнджър" създателите на продукцията са измислили оригинален нач...

Ванеса и Джони имат две деца Лили Роуз на 13 и Джак на 11 години. Според актрисата любовта между двама души постоянно се променя. В интервю за новия брой на списание "Грация" тя сподели, че понякога двамата са искали да се борят за любовта си, понякога не. "Понякога сме щастливи без любов, понякога не. Не е задължително любовта да остане такава каквато е била", обясни тя философският си поглед над романтиката и чувствата.

В същото време отношенията между Амбър и Джони стават все по-сериозни. Според слуховете актьорът дори има намерения да се ожени за 27-годишната блондинка.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com