Вини Джоунс влиза в Къртицата

33219
Вини Джоунс влиза в Къртицата
Снимка: Getty Images/Guliver

Бившата футболна звезда с невероятен актьорски талант, Вини Джоунс, влиза в шоуто "КЪРТИЦАТА 2: Разтърсване", което стартира на 24 февруари по ТВ7.

Любимецът на режисьора Гай Ричи ще се състезава срeщу отбора на Илиян Киряков. Двамата са играли един срещу друг и преди години, при това два пъти. През 1995 г. България побеждава Уелс с 3:1 в квалификация за Европейското първенство в Англия през 1996 г. Този път битката ще бъде съвсем различна и много по-екстремна.

Истински екшън герой влиза в Къртицата

Той е млад, красив, интелигентен и е личен приятел със Силвестър Сталоун . Емил на на 33 години , твърди за себе си, че е еднакво див ...

"Странното в преговорите беше, че последното, за което говорихме бяха парите. Вини Джоунс прие да стане част от българския проект "КЪРТИЦАТА 2: РАЗТЪРСВАНЕ", колкото и фантастично да звучи, защото лично го "кефи". Привлечен от адреналина, харесва екшън и срещите с интересни непознати лица, защото те му помагат да изгражда реалистични филмови персонажи, харесва и България, така че можем да кажем, че визитата на г-н Джоунс е наполовина неофициална.", това разкриха продуцентите на специална пресконференция.

Вини Джоунс ще се включи в приключението заедно с родните звезди Евгени Иванов - Пушката, Бориса Тютюнджиева, Ивайла Бакалова, Александър Сано.

Участниците ще живеят в мрачна готическа атмосфера, мистериите ще ги съпътстват, както по време на Битките, така и в самото им жилище - тайни стаи, детективски загадки и още много емоции очакват ВИП играчите, както и тези, избрани на кастинг.

Правилата ще се следват стриктно - този път няма да има участници, които излизат свободно от базата.

Бориса Тютюнджиева и Александър Сано влизат в Къртицата

Александър Сано и Бориса Тютюнджиева са следващите известни имена от “великолепната шесторка” на българските ВИП участници ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес