Вивиан Уестууд: Вегетарианската диета лекува всичко

24188
Вивиан Уестууд: Вегетарианската диета лекува всичко

Британската дизайнерка Вивиан Уестууд смята, че вместо да поглъщаме купища лекарства, за да се поддържаме здрави, трябва просто да се храним с повече зеленчуци.

72-годишната жена е на мнение, че вегетарианската диета може да помогне на хора с увреждания, като дава пример със себе си, защото този метод я е отървал от ревматизма в пръста й.

Вивиан Уестууд захапа Мишел Обама

Британската дизайнерка Вивиан Уестууд, известна с нестандартния си вкус, разкритикува стила на първата дама на САЩ Мишел Обама. След в...

По време на стартирането на новата си кампания за правата на животните, дизайнерката каза, че има специални клиники, в които изцяло вегетарианска диета лекува хора в инвалидни колички, които са се възстановили благодарение на този режим.

"Вегетарианската диета лекува всички видове заболявания. Аз например излекувах пръста си с ревматизъм точно по този начин", заяви публично Вивиан.

Британската моделиерка веднага беше разкритикувана за думите си и предупредена, че преди да започне да говори подобни неща трябва да има доказателства, а не да създава фалшиви надежди у болните хора.

Източник: БГНЕС

Наситените мазнини не вредят на сърцето

След десетилетия в описание на вредата от нездравословни мазнини, учените не са открили никакви доказателства за връзката им със сърдеч...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com