Внучката на Елвис Пресли роди момиченце

7794
Внучката на Елвис Пресли роди момиченце
Снимка: Getty Images

Внучката на Елвис Пресли - Райли Кио, роди момиченце, а неочакваната новина бе съобщена от нейния съпруг по време на мемориалната служба за покойната Лиза Мари Пресли, която почина на 13-ти януари. Хубавата новина дойде неочаквано за хората, които присъстваха на опелото, тъй като Кио и Бен-Смит Питърсън пазеха в тайна бременността и съответно раждането на детето.

Райли Кио е дъщеря на Лиза Мари Пресли и музиканта Дани Кио. Има успешна филмова кариера и успява да излезе от "сянката" на прочутите си роднини, изграждайки си собствена харизма. Райли се омъжва за Бен-Смит Питърсън преди 8 години, а преди ден двамата се сдобиха и с първородна дъщеря.

Бен-Смит Питърсън

Бен-Смит Питърсън чете писмото на Райли към покойната ѝ майка Лиза Мари Пресли

По време на опелото за Лиза Мари Пресли, съпругът на дъщеря ѝ е държал реч от името на Райли. Ето какво гласи написаното за покойната Пресли от нейната дъщеря:

Аксел Роуз изпя "November Rain" на траурната церемония в памет на Лиза Мари Пресли (ВИДЕО)

Аксел Роуз произнесе трогателна реч в памет на покойната Лиза Мари Пресли, чиято смърт беше обявена по-рано този месец. Фронтменът на G...

"Писмо до моята майка: Благодаря ти, че беше моя майка. Вечно ще съм благодарна, че прекарах 33 години от живота си с теб. Сигурна съм, че съм избрала най-добрата майка на света. Знаех, че е така още от първите ми спомени с теб. Помня всичко. Помня как ме къпеше като бебе, помня как се возехме в колата и слушахме Арета Франклин. Помня как ме прегръщаше, когато нощем идвах в леглото ти и как ухаеше тогава. Помня как пееше на мен и брат ми приспивни песни и как лежеше до нас и заспиваше. Помня какво беше да бъда обичана от най-обичащата майка. 

Помня колко сигурна се чувствах в прегръдката ти. Помня това усещане от детството си и си го припомних преди две седмици отново. Благодаря ти, че ми показа, че любовта е единственото нещо, което си струва в този живот. Надявам се, че ще мога да обичам дъщеря си така, както ти обичаше мен, брат ми и сестрите ми.

Благодаря ти, че ми даде сила, сърце, емпатия, кураж, чувство за хумор, маниери, характер, щурост, упоритост. Аз съм продукт на твоето сърце, сестрите ми са продукт на твоето сърце, брат ми е продукт на твоето сърце. Ние сме ти, ти си нас - една вечна любов. Надявам се, че най-после знаеш колкото обичана беше тук. Благодаря ти, че се стара толкова много. Благодаря ти!"

Кайли Рио дълго време не можеше да преживее смъртта на брат си, който се самоуби в средата на 2020 г. Чуждестранните медии пишат, че сега, след като и майка ѝ си отиде, Райли ще открие спокойствието в новородената си дъщеря.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Андреа Банда Банда разкри причината да пази фамилията си в тайна

Смела: Ева Кикерезова откровен за края на брака си (ВИДЕО)

Приключи ли кариерата на Арнолд Шварценегер след поставения пейсмейкър? (СНИМКА)

Наш национал сподели снимка на Илиана Раева, тагната от лудницата (СНИМКА)

Неочаквано решение на шеф Виктор Ангелов разтресе Hell's Kitchen (ВИДЕО)

Една "вещица" по-малко в "Ергенът": Поредна дама напусна предаването (ВИДЕО)

Защо с годините Ева Мендес се превърна от успешна актриса в домакиня?

Няма да повярвате как е изглеждала Ромина Тасевска преди (СНИМКА)

Човекът - глас Краси Аврамов жертва на нигерийци

БФС освободи Виктория от "Ергенът"?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com