Зрители си искат парите обратно след немия филм "Артистът"

6043
Зрители си искат парите обратно след немия филм "Артистът"

Зрители в Ливърпул са поискали да им върнат парите обратно, след като са гледали немия френски филм "Артистът", предаде Франс прес, позовавайки се на публикация във в. "Дейли мейл".

Посетителите на два киносалона в английския пристанищен град са се почувствали измамени, защото не били предупредени, че ще гледат лента без реплики, а само с музикален саундтрак. Във филма "Артистът" режисьорът Мишел Азанависиюс отдава почит на нямото кино от 20-те години на миналия век. Говорител на "Одеон" в Ливърпул потвърди, че управата е върнала парите на зрителите, които са спазили изискванията на киносалона - да си поискат парите обратно не по-късно от 10-ата минута след началото на прожекцията.

Кой триумфира със "Златен глобус"

Черно-бялата лента "Артистът" и семейната драма "Потомците" са големите победители на 69-ата церемония по връчването на наградите "Злат...

Британската критика прие доста ентусиазирано филма "Артистът", който получи в понеделник 12 номинации за британските филмови награди БАФТА.

Кинотворбата разказва историята на знаменитост от нямото кино, прeвъплътена на екрана от Жан Дюжарден, която потъва в забрава, след като не успява да се пригоди към условията на озвучените ленти. БТА

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com