Наркодилъри изхвърлиха 2 килограма амфетамин в Сливенския Балкан

10874
Наркодилъри изхвърлиха 2 килограма амфетамин в Сливенския Балкан
Снимка: бгнес

Престъпна група, занимаваща се с производство и разпространение на наркотици е разкрита от сливенските полицаи, съобщи регионалният говорител на ОД на МВР Първолета Мандинска.

При поредната спецакция в сливенското село Стара река криминалистите правят опит да спрат за проверка лек автомобил “Фолксваген Туарег" на 14 май, допълва topnovini.bg. След подаден звуков и светлинен сигнал от служителите на ОД на МВР-Сливен лицата, пътуващи във фолксвагена не се подчиняват, изблъскват служебния автомобил, като създават предпоставка за прегазването на полицейски служител, след което с висока скорост излизат на главен път посока град Елена.

Изловиха рекордна пратка амфетамини за 70 млн.евро

Рекордна пратка от 550 кг. прекурсори за 35 млн. дози амфетамини задържаха митничарите на Митница Аерогара София. При проведена специ...

При опита си да пробиват изградената блокада изхвърлят от автомобила вещи и предмети, необходими при производството на синтетичен наркотик и около 2 кг. кафявообразна каша, която на полевия тест е реагирала на метамфетамин.

Пътуващите в автомобила са криминално проявените Ж.Ж.(42г.), К.С.(46г.), М.П.(29г.) и Д.Б.(30г.) и четиримата от Сливен. Те са обявени за общодържавно издирване. В резултата на проведените незабавни оперативно-издирвателни действия са задържани М.П. и ДБ..

Ж.Ж. е задържан от служители на ОДМВР-Пазарджик. Издирването на К.С. продължава.

При последвалите процесуално-следствени действия в домовете на задържаните полицейските служители са иззели вещество, което при направения полеви тест реагира на метамфетамин, два броя полиетиленови пликчета със съдържание 2 гр. бяло прахообразно вещество, реагиращо на хероин и материали за производство на синтетичен наркотик.

Българските ученици трети в Европа по употреба на амфетамини

България е на трето място в Европа по употреба на амфетамини от ученици, съобщи Антония Банчева, експерт в Националния фокусен център з...

На задържаните е наложена 72-часова мярка.

Работата по доказване на цялостната престъпна дейност на четиримата продължава.

 

 

Разбиха лаборатория за наркотици в Сливен

Нарколабораторията е била позиционирана в къща, като при акцията са задържани двама мъже - на 27 и 29 години.Други четирима пък са били...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com