X
 
 

Автошоу в подкрепа на парализиран от катастрофа младеж готвят в Смолян

2064 0
photo of Автошоу в подкрепа на парализиран от катастрофа младеж готвят в Смолян
Снимка: Община Смолян
Автомобилно шоу в подкрепа на парализирано след катастрофа 24-годишен младеж готвят в Смолян. То ще се проведе с подкрепата на община Смолян и Държавната агенция „Безопасност на движението по пътищата“.

Зрелищното представление Smolyan Race се провежда от няколко години и е винаги е насочено към благотворителна кауза. 

Нова спортна зала замени бетонен скелет от комунизма в Смолян (СНИМКИ)

Готова е новата спортна зала към Математическата гимназия в Смолян. Тя скоро ще бъде официално открита и ще се ползва от учениците на г...

Инициативата за предстоящото му издание, планирано за 5-ти и 6-ти октомври, е в подкрепа на 24-годишния Алкан Челеби, за да проходи отново.

На 7 май 2015 г. животът му се преобръща след тежка автомобилна катастрофа. Последиците от инцидента са обездвижване на краката. Лекари в Турция дават шанс на младежа да проходи отново. За поредицата от операции, които обаче трябва да претърпи, са необходими 50 000 лв. – сума, непосилна за семейството му.

Организаторите на автомобилното шоу от „Авто мото клуб“ – Смолян, решават да подпомогнат лечението му с парите, които ще се събират от таксите за състезанието и от кутията за дарения.

С подкрепата на община Смолян и Държавната агенция „Безопасност на движението по пътищата“ състезанието ще се проведе в три дисциплини – италианско преследване в затворен маршрут, дрифт и драг.

Близо 100 колоездачи участваха в ендуро сериите на Пампорово

През уикенда по склоновете над Пампорово и Смолян се проведе четвъртият кръг от българските ендуро серии. Състезанието бе много оспорва...

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
missing image
Дневен хороскоп за 17 септември

Овен Това е ден, в който ще може да постигнете чудеса. Трябва само да сте напълно праволинейни и да не се отклонявате със странични дейности от...