X
 
 

Благотворителен концерт стяга родопската зевзечка Весела Бабаджанкова с приятели

1142 0
photo of Благотворителен концерт стяга родопската зевзечка Весела Бабаджанкова с приятели
Снимка: Концертът на Веселина
Идва! Идва! Идва! В предизборните страсти заявяваме: „Няма да я избираме! Тя отдавна е избрана от стотици хиляди публика от няколко поколения. Едни изкути, втори отгледа, трети я цитират! Трябва да си я пазим, защото без нея кой ще е лепилото на зевзеците в Родопите?!“, съобщават нейни приятели

Веселина Бабаджанкова си е поканила една мъничка част от многото си приятели и колеги. Те са представителна извадка на любимците й, защото ако изкара всички на сцената, ще й трябват три събора на Рожен на три сцени и да спре осветлението в Родопите, за да има за прожекторите.

И така, на 18 ноември т.г., от 18 часа, голямата зала на Родопски драматичен театър  Смолян ще посрещне: Росица Пейчева, Нелина, Валя Балканска и Петър Янев, трио „Шемет“(обещаха да изиграят лебедите), трио „Родопски извор“, Юлия Кичукова, Димитър Керемедчиев, Фидан Меров, Десислава Минчева, Иван Пичуров.

Естествено водещ ще е Веселина Бабаджанкова! Тя си е поканила за втори водещ не кой да е, а самият Иван Динев–Устата! За да докажат двамата, че устата са важни, дори и ногите да не държат!

„Концертът е благотворителен. Целта е докторите да ни помогнат за ногите на Веселина, та да я държат още дълго по сцените на Родопите!“, се казва в съобщението.

Режисьор на събитието е известната писателка Мона Чобан. Концертът се осъществява с помощта на община Смолян, Принта КОМ и фенове на Веселина!

"Адин чиляк да сме разшенили – на Господ сме угодили!", казва Бабаджанкова.

„Билетите започват да се продават СЕГА! Заявка за повече билети може да направите в онлайн събитието: КОНЦЕРТЪТ НА ВЕСЕЛИНА във Фейсбук! Вечер и до среднощ билети ще може да купите в механа „Конака“ в кв. Райково. В останалото време през всички обществени затворени пространства в града ще минат наши агенти да ви предложат: „Ялате и вие!“- сочи поканата.

Повече подробности от къде можете да си купите билети очаквайте в събитието във Фейсбук: „КОНЦЕРТЪТ НА ВЕСЕЛИНА“.

 

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
missing image
Дневен хороскоп за 20 ноември

Овен Това е ден, в който с лекота ще усвоявате нови знания. Проявената мъдрост ще ви носи плодове дълго време. Телец Това е ден, в който творческата...