Опасност от падащи камъни по всички пътища в Смолянско

224
Опасност от падащи камъни по всички пътища в Смолянско
Снимка: БГНЕС

Нормално проходими са пътищата в Смолянска област, съобщиха за Радио „Фокус” – Смолян от Областното пътно управление – Смолян. През нощта в службата не са получавали сигнали за инциденти, които да затрудняват движението на моторните превозни средства, но в следствие на валежите остава повишена опасността от падащи камъни по пътните настилки по всички направления. Проходът „Превала” е затворен за движение на МПС заради извършване на ремонтни дейности в интервала от 8.00 до 18.00 часа. Забраната е в сила до края на месец май. Пътуващите по направление Смолян – Стойките да използват обходен маршрут Смолян – Пампорово – Стойките и обратно.

На територията на Областно пътно управление Пловдив се извършва обрушване на скали по пътя Пловдив-Асеновград-Смолян. Трафикът се пренасочва в едната лента и се пропуска поетапно и в двете посоки. Налага се пътуващите да изчакват. Срокът на въведеното ограничение е до 31 май. Тунелът при км 33 по пътя Асеновград-Смолян е затворен за движение и в двете посоки, поради извършване на ремонтно-възстановителни дейности. Движението се пренасочва по обходен път, който се намира отстрани на тунела. В Смолян автомобилният трафик е интензивен. Натоварено е движението по основните пътни артерии в града, но задръствания не се образуват. Автобусите от градския транспорт се движат по разписание.

Покачва се процентът на затлъстелите деца в област Смолян

Покачва се процентът на затлъстелите деца в Смолянска област, съобщи за Радио „Фокус” – Смолян Валя Радева - консулта...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Смолян