Дядо от Врачанско е със счупен череп след скандал с внука си

1131
Дядо от Врачанско е със счупен череп след скандал с внука си
Снимка: личен архив
След домашен скандал възрастен мъж е в плевенската болница, а внукът, причинил счупване на черепа на дядо си, е в ареста за 24 часа. От Областна дирекция на полицията във Враца съобщават, че скандалът е станал във врачанското село Крива бара и е завършил със сбиване, пострадал е възрастният мъж, който бил ударен от внука си два пъти с бухалка.

За трагичното сбиване съобщила бабата на младежа и разказала, че скандалът се избухнал вчера към 20 ч. Дядото е транспортиран веднага във Филиала за спешна медицинска помощ в Козлодуй, а медиците установили, че той е със счупен череп и мозъчен кръвоизлив. Възрастният човек е настанен за лечение в Университетската болница в Плевен, а младежът е задържан за 24 часа в полицията.

Нападение и стрелба в кв. "Изток" в Кюстендил

На 3 срещу 4 март е възникнал конфликт в кафе-аперитив в квартал „Изток“ в Кюстендил, участниците в него нанесли удари на 3...

 

 

Тази публикация е създадена в рамките на договор № BG05M9OP001-2.010-0458"От Актуално" в помощ на уязвими групи, който се осъществява с финансовата подкрепа на Европейски социален фонд на Европейския съюз по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г. – Процедура „Развитие на социалното предприемачество“. Цялата отговорност за съдържанието на публикацията се носи от "От Актуално" в помощ на уязвими групи и при никакви обстоятелства не може да се счита, че тя отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган на ОП РЧР 2014-2020 г.
Actualno.com
Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители