Наситен със спорт уикенд за Стара Загора

798
Наситен със спорт уикенд за Стара Загора
Снимка: starazagora.bg
Първият национален турнир по минифутбол за ветерани ще посрещне 16 отбора от 12 града. Стара Загора ще се включи с два отбора. Мачовете ще се играят на терените до плувния басейн и зад пощата от 19 до 21 октомври. Шампионът на турнира, който се организира от Община Стара Загора, ще участва в Европейското първенство за ветерани в Словения догодина.

Схватките между участниците в традиционния турнир по джудо „Недьо Ранчев“ ще започнат на 20 октомври от 10 часа в общинската спортна зала “Иван Вазов”. В него ще се включат 150 джудисти от цялата страна.

В Стара Загора смятат, че не са нарушили закона с тегленето на 6 млн. лева заем

Дали ще има официална проверка заради теглен дългосрочен кредит в размер на 6 млн. лева трябва да бъде попитана Агенцията за държавна ф...

В същата зала на следващия ден. 21 октомври, ще се проведе второто издание на Държавния турнир по спортни танци за Купа “Стара Загора”, в който ще участват 150 двойки от страната.

Тази публикация е създадена в рамките на договор № BG05M9OP001-2.010-0458"От Актуално" в помощ на уязвими групи, който се осъществява с финансовата подкрепа на Европейски социален фонд на Европейския съюз по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г. – Процедура „Развитие на социалното предприемачество“. Цялата отговорност за съдържанието на публикацията се носи от "От Актуално" в помощ на уязвими групи и при никакви обстоятелства не може да се счита, че тя отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган на ОП РЧР 2014-2020 г.
Actualno.com
Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители