X
 
 

В Каварна събраха 312 килограма капачки за кампанията „Аз вярвам и помагам“

911 0
photo of В Каварна събраха 312 килограма капачки за кампанията „Аз вярвам и помагам“
Снимка: община Каварна
С 312 килограма пластмасови капачки Каварна се включи за втори път в благотворителната кампания „Аз вярвам и помагам 2“, съобщиха от общинската администрация. Капачките, събирани от хората в поставени на територията на морската община пет метални сърца, са предадени от представители на местната власт пред Катедрален храм „Св. Успение Богородично“ във Варна.

Каварна, село Българево и другите населени места, в които са монтирани съоръжения за събиране на пластмасови капачки в страната, са включени в „Карта на сърцата“, изготвена от кампанията „Аз вярвам и помагам“.

На стадион "Христо Ботев" във Враца събираме "Капачки за бъдеще"

Инициативата цели да събере средства за малките болници в страната и с тях да се закупят кувьози. Врачани ще се включат в благотворител...

Капачките, събрани в рамките на кампанията ще бъдат рециклирани, а със средствата от тях ще се купят медицински апарати за новородени бебета.

Тази публикация е създадена в рамките на договор № BG05M9OP001-2.010-0458"От Актуално" в помощ на уязвими групи, който се осъществява с финансовата подкрепа на Европейски социален фонд на Европейския съюз по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г. – Процедура „Развитие на социалното предприемачество“. Цялата отговорност за съдържанието на публикацията се носи от "От Актуално" в помощ на уязвими групи и при никакви обстоятелства не може да се счита, че тя отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган на ОП РЧР 2014-2020 г.
Actualno.com
Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
missing image
ЛЮБОВЕН хороскоп за този уикенд

Овен През този уикенд Овните ще усетят колко много могат да разчитат на любимия човек и каква подкрепа имат в негово лице. Бъдете спокойни, защото...