Възрастни американци катастрофираха с мотор в Смолянско

502
Възрастни американци катастрофираха с мотор в Смолянско
Снимка: БГНЕС
Съпруг и съпруга американци катастрофираха с мотор вчера в Смолянско, става ясно от съобщение на полицията.

Вчера, около 18.10 часа на третокласния път между Борино и Доспат е възникнало пътно-транспортно произшествие с мотоциклет марка "Triumph T100", собственост и управляван 77-годишен американски гражданин. Спътничка му била 77-годишната му съпруга. Чужденците били подгонени от глутница кучета. А водачът, в стремежа си да им избяга, загубва управление над мотора и падат. Мъжът е с четири счупени ребра, настанен е за лечение в МБАЛ Смолян. Съпругата му е със счупено ходило,  но тя не е в болница.

От полицията информират, че двамата са използвали предпазни каски. „Произшествието е посетено от екип на пътна полиция и е взето отношение по Закона за движение по пътищата“, допълват от ОД на МВР – Смолян.

Тази публикация е създадена в рамките на договор № BG05M9OP001-2.010-0458"От Актуално" в помощ на уязвими групи, който се осъществява с финансовата подкрепа на Европейски социален фонд на Европейския съюз по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г. – Процедура „Развитие на социалното предприемачество“. Цялата отговорност за съдържанието на публикацията се носи от "От Актуално" в помощ на уязвими групи и при никакви обстоятелства не може да се счита, че тя отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган на ОП РЧР 2014-2020 г.
Actualno.com
Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители