12 уникални донът вкуса в допълнения асортимент на Kaufland България

4478
12 уникални донът вкуса в допълнения асортимент на Kaufland България
Снимка: Kaufland

Рекордните над 21 000 свежи и качествени продукта предлага в хипермаркетите си най-голямата търговска верига у нас - Kaufland. Това лято, към разнообразния продуктов асортимент се добавя и богата селекция от донъти с различни вкусове, цветове, форми и текстури. В допълнение към безупречния вкус и изгодна цена, донътите се предлагат и в подаръчни пакети, превръщайки се в подходящ комплимент за любими хора.

Разнообразието в магазините на Kaufland включва между 12 и 15 вида донъти всеки ден. Те са част от Пекарната и могат да бъдат намерени във всеки един хипермаркет от веригата, като в обектите в столичните квартали Банишора, Крива река и Младост има допълнително вторично излагане в специално обособен „сладък“ донът-щанд.

Вижте къде може да опитате автентично суши на достъпни цени

Обича ли българинът суши? Краткият отговор е Да. Особено ако съдим, че почти всички ресторанти и барове са възприели сушито като задълж...

Сред най-любимите вкусове у нас са тези с шоколад, класическите – със захарна поръска, както и тези с пълнеж малина, ягода и ванилия. Изключително голям интерес тази година предизвиква и донътът с шоколад Milka, който е най-предпочитаният след шоколадовите варианти. Kaufland България предлага и уникален за страната донът с вкус на световно известните бисквитки Oreo.

Всички донъти могат да бъдат намерени на изгодни цени, като се предлагат и в специални предложения на промо-пакети в комбинация от 4 броя.

 

Над 120 прожекции на съвременни български филми на паркинга на Kaufland в „Младост“ 4 до края на лятото

Паркингът на най-новия хипермаркет на Kaufland в столичния район „Младост“ 4 ще се превърне в кино на открито през август и...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com