32-ро издание на контрапротеста

23552
32-ро издание на контрапротеста

И днес, по традиция, контрапротестът в подкрепа на Пламен Орешарски и на правителството започна в 12:00 часа на обяд. Този път на контрапротеста имаше повече хора, като още преди началото му беше съобщено, че 400 души от провинцията ще дойдат на собствени разноски.

Новината от контрапротеста е, че Сергей Станишев е приел да се срещне с представители на подкрепящите кабинета Орешарски през следващата седмица. Станишев щял да помогне да бъдат внесени двете подписки, които събират контрапротестиращите, в Народното събрание, предаде БНТ. Не е ясно обаче какво ще последва от този акт.

Контрапротестът иска оставката на Йовчев, бил толерантен към агресивните демонстранти

Пореден контрапротест в София се състоя днес преди обед, съобщава btV. Защитниците на кабинета "Орешарски" се събраха пред германското...

Според контрапротестиращите вече са събрани 357 хил. подписа в подкрепа на правителството и още 20 хиляди само от Бузлуджа, а за оставката на президента Росен Плевнелиев са се подписали 47 хиляди души.

Стана ясно и още че не е имало забрана от Столична община на озвучаването на контрапротеста. Затова контрапротестиращите се извиниха за реакцията си спрямо общината. От Столична община уточниха и че не са получавали сигнал срещу контрапротеста – най-вероятно сигналът на неназовано заведение край НДК, което се е оплакало от шума на митинга, е бил подаден в полицията.

Един от контрапротестиращите заяви, че вчера на Бузлуджа само "Първанов и още двама-трима смешници, са искали избори на пролет". Това няма да се случи", заявиха всички на митинга, подкрепяме правителството на Орешарски. Друг от контрапротестиращите изказа мнение, че ако се задържи това правителство, нещата ще тръгнат към по-добро. До май месец 2014 година ще се стабилизират нещата, убеден е гражданинът.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com