5 бързи идеи за подарък от BILLA

1888
5 бързи идеи за подарък от BILLA
Снимка: BILLA

Тихо се сипе първият сняг и поводи за празненства дебнат отвсякъде. С настъпването на зимния сезон, във въздуха витае приповдигнато настроение и очакване на вълнуващи моменти, споделени с най-близките. Празничната еуфория наближава и всеки търси начин да открадне удобен момент, в който да избере идеалните подаръци за своите любими хора, колеги и приятели.

Тази зима пазаруването на подаръци може да бъде бързо, лесно, на крачка разстояние и наистина приятно - в уютната обстановка на вашия най-близък BILLA магазин. В обедната почивка, на път за фирменото парти, вечерята с приятели или просто докато избирате продукти за трапезата за вашия специалния повод, можете да грабнете забавни и  оригинални подаръци от BILLA, подходящи за всеки вкус и предпочитания.  

Адвент календар с лакомства за деца

Адвент календарът е една от любимите коледни класики на малки и големи по света. Зарадвайте малчуганите с красив шоколадов адвент календар само за 2,49 лв. Какъв по сладък начин да отброите дните до Коледа?

Комплект за джинджифилова къщичка

Какво би била една коледна приказка без традиционните сладки изкушения, чийто вкус и аромат изпълват дома с топлина и уют! С комплекта за джинджифилова къщичка децата ще развихрят въображението си и ще създадат истински цветни шедьоври! Освен вкусна, тя е и страхотно допълнение към празничната декорация на всеки дом, а цената й е повече от атрактивна – 14,99 лв.

Страхотни играчки за всяко дете

Кое момче не си е представяло да стане пожарникар или полицай? Сега BIILLA предлага за малчуганите пожарникарски или полицейски камион с цели 42 коли. Страхотнo забавление очаква малки и пораснали момчета само за 59,99 лв. А за момичетата, мини куклата Crybabies Magic tears dress me up, пристига с дрехи и аксесоари за преобличане на атрактивната цена от 24,99 лв.

Коледни чорапи за мъже и жени

Коледните чорапи винаги са били универсален подарък, които внасят в ежедневието пъстрота, настроение и комфорт. Само за 8,99 лв. подарете усмивка и топлина на близките, колегите или приятелите си с този класически подарък, който ще направи зимните дни още по-уютни и специални за вашите любими хора.

Козметични комплекти за нея и за него

Един от класическите подаръци за всеки повод е козметиката. Козметичен сет Nivea с подарък несесер ще очарова дамите само за 25,99 лв. За мъжете BILLA e приготвила комплект козметични продукти Dove с подарък стойка за телефон на атрактивната цена от 18,99 лв.

Сдобийте се с подходящи подаръци за всеки повод бързо, лесно и по забавен начин. За още вълнуващи предложения, можете да разгледате Коледния каталог на BILLA: https://www.billa.bg/billa-koleden-katalog

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com