Битка кой да ползва хотела на Ванко 1

40064
Битка кой да ползва хотела на Ванко 1

Кой ще се настани в бившия хотел на скандално известния рапър Ванко 1? Това не е просто въпрос, ами битка, водена между няколко районни администрации и общински служби в Пловдив.

Чиновниците, които ще влязат в 7-етажната сграда, ще ползват безплатно басейна на рапъра, съобщава Нова тв.

Държавата взе хотела на Ванко 1 в Пловдив

Скандалният хотел на рапъра Ванко 1 в Пловдив стана държавна собственост. Предвижда се в луксозната сграда да се нанесат служители на ...

Кметът на града Иван Тотев предлага от мястото, където някога Ванко 1 е движел бизнеса си, да се контролира цялото движение в града.

Седеметажният хотел на Ванко 1 е лъскав само отвън. Вътре тъне в мизерия и разруха. Всичко е раграбено от много време насам. А доскоро в имота на скандалния рапър безплатно са нощували проститутки, наркомани и клошари.

От три години хотелът е собственост на Община Пловдив. Комисията „Кушлев“ го конфискува от Ванко 1 по Закона за придобиване на имущество по престъпен начин. Въпреки че все още отвътре сградата е в груб строеж и на места дори опасна, кметът на Пловдив планира кои общински служби кой етаж ще заемат.

Общо 11 общински структури ще бъдат настанени в 7-етажната сграда. Като от последния етаж от хотела на Ванко 1 ще се контролира движението в целия град.

Хотел във Флорида пропадна в огромна дупка

Огромен ров с диаметър 18 метра буквално погълна хотел в развлекателния парк "Дисни Уърлд" в американския щат Флорида. За щастие при ...

Въпреки че почти всички кабели в сградата са разграбени, асансьорът работи. Близо милион и половина лева ще похарчи общината за цялостен ремонт на хотела. Той ще започне през април. Очаква се до декември догодина тук да се нанесат първи чиновници.

Най-парадоксалното е, че на този адрес продължават да пристигат призовките на Ванко 1. Последната е от частен съдебен изпълнител, който търси рапъра, за да прибере от него огромното му задължение към EVN за ток.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com