Благотворителен концерт "Заедно за Ванко"

3903
Благотворителен концерт "Заедно за Ванко"
Снимка: Facebook

Благотворителен концерт в помощ на 14-годишния Ванко организират негови близки на 18 ноември, понеделник, в GRAND MALL Varna. Припомняме, тежкия пътен инцидент от това лято, на 17-ти юни, когато на злополучното Т-образно кръстовище край село Долище, колата, в която се вози момчето се блъска в тежкотоварен автомобил. В леката кола пътуват бабата и майката на Ванко, които загиват. Детето е прието в болница с опасност за живота, вътрешночерепна травма и тежка мозъчна контузия. Лекарите правят всичко възможно от юни месец насам детето да подобри състоянието си, скоро Ванко ще бъде събуден от будната кома, в която се намира и ще бъде изписан, но с това борбата за живота му не спира. С всички сили неговият баща Добромир, близки и приятели, се опитват да съберат средства, чрез които Ванко да бъде транспортиран и рехабилитиран в клиника в Германия. За съжаление, необходимата сума за лечението 78 000€ е крайно непосилна за семейството му и те имат нужда от подкрепа. Освен нужната сума за лечението на Иван, неговото семейство има нужда от нашата подкрепа, за да посрещне всички съпътстващи разходи.

За да се съберат парите за лечението на момчето, неговите близки организират благотворителен концерт, в който ще се включат редица изпълнители, сред които Гайдарски оркестър при НУИ"Добри Христов" – Варна, Възпитаници на ШНП "Фолклора магия" - Варна, преподавател Павлинка Тодорова, Ориент клуб "Халея"- Варна, Спортен клуб Варненска айкидо академия, Поп и джаз изпълнители - вокален педагог Кремена Матева, Клуб "Огледало" - спортни и модерни танци, ДГ 38 "Маргаритка" – Варна, Танцова школа при ДГ 38 "Маргаритка" - с ръководител Петър Иванов, Танцова школа "Маргаритки" към ДГ 38 „Маргаритка“, очакваме и отговор от Деси Добрева и "Весели щурчета" Томислав Троев - пиано и други.

Благотворителен концерт събира средства в помощ на пожарникар от Плевен

Благотворителен концерт за набиране на средства за лечение на дългогодишен пожарникар от Плевен, организираха негови колеги. Инициатива...

Иван е възпитаник на Спортно училище " Георги Бенковски " гр. Варна, състезател и шампион на СКБИ" БОИЛ ". Има брат близнак и по малко братче.

Дарителска сметка

IBAN: BG 72TTBB94001527219179

BIC: TTBBBG22

Малки музиканти свирят благотворително в помощ на деца със синдром на Даун

Благотворителен концерт „Деца свирят за деца“ ще се проведе в подкрепа на малчугани със синдром на Даун от Пловдив. В иници...

Титуляр по сметка: Добромир Емилов Тодоров

На благотворителния концерт са поканени всички, които могат и имат желание да помогнат с каквото могат, за да може едно дете да получи шанс за бъдещето си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ОБЩЕСТВО:

Прокуратурата е поставена под пълен контрол: Магистрати недоволни от реформите в Конституцията

Намаляват скоростта на магистралите у нас

Отбелязваме 145 г. от приемането на първата българска Конституция

„Написах ти писмо": МВР започва национална кампания за пътна безопасност

Прогноза за времето - 16 април 2024 г. (вторник)

Най-важните новини за деня: 15 април 2024 г.

Ето как ще разпознаваме българското агнешко месо за Великден

Аз избирам да бъда щастлив! (ВИДЕО)

Подготвят промени в Закона за пазарите

"На прав път към Шенген": Стоянов показа на германския вътрешен министър как пазим границите

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com