Борис Гуджунов: Срам ме е като ме питат колко ти е пенсията

26790
Борис Гуджунов: Срам ме е като ме питат колко ти е пенсията

Сега не пея, защото от тия болници ми е пресъхнало гърлото и не мога да поддържам гласа си във форма. Най-голямата ми трагедия е как пеех тогава и когато чуя някакъв запис викам: Майка му стара, пял съм много хубаво. Но сега не мога вече така. Мъчно ми е. Вече нещата са други и съм един стар пенсионер. Пенсионер без пенсия. Това казва големият български изпълнител - Борис Гуджунов пред bTV. 

Според Гуджунов хората не го познават. "Никой не съм", казва той. И призна, че сцената му липсва много. "Аз загивам, това е", обяснява мъжът. 

2CELLOS: "България, очаква ви незабравим концерт”

Коцертът на 2Cellos е след броени дни в зала 1 на НДК. Дуото ще забие за пръв път в София по покана на Loud Concerts. Началото на шоуто...

"Докато работих, допреди 5 години, се оправях с хонорари, но тука напоследък е толкова тежко, че е смешно да го кажа, но ще го кажа - всеки ден си изчислявам колко лева има в тия 10-15 дни, които остават до пенсия. По 2-3 лева мога да похарча", обяснява певецът. 

"Да, срам ме е. Като ме питат колко ти е пенсията, срам ме е. Защото някои си мислят, той е обиколил света, той е пял и изведнъж с мижавите 220 лв. Смешна работа! Искам да погледа сина си в очите, истински – в неговите очи съм една плюнка", казва Гуджунов. 

По думите му, той е изгубил надежда. "Не се надявам изобщо, нито на бъдещето на България вече. Не мога да не се усмихвам, защото погледнато отстрани – тая пародия, това нещо, която се разиграва в нашата държава, то не е човешко. Не може да забравиш народа си", категоричен е певецът.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com