Борисов: Галеви да се прибират и да отиват в съда

5026
Борисов: Галеви да се прибират и да отиват в съда

Днес поздравявам колегите от МВР и благодарим на американските партньори за братя Галеви – за новото повдигнато обвинение за пране на пари за 35 милиона, така че още повече ще им се утежни присъдата. Това каза премиерът Бойко Борисов пред журналисти, предаде „Фокус”.

Понеже знам, че гледат телевизия тези, които се крият: Преди няколко дни имахме скъпи гости – ще ни помогнат, ще ги издирим. По-добре да се прибират и да отидат в съда, за да си доказват вината или невинността, каза той.

Галеви обвинени за пране на 35,5 млн. лв.

Специализираната прокуратура обвини Пламен Галев и Ангел Христов за пране на 35,5 млн. лв. Специализираната прокуратура повдигна обви...

„Американските партньори ни помагат да стигаме до изнесените пари от България”, посочи Борисов в отговор на въпрос каква е връзката на американските партньори с братя Галеви.

Имаме партньори, които са доста по-мощни като възможности да издирват или да ни подпомагат с необходимата информация, така че българските правораздавателни служби и органи да могат да повишават присъдите на години затвор, към тези, които са го допуснали. Това е превенция и това е една много добра помощ, каза премиерът.

Редактор: Ая Косарова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com