Д-р Щонова и Наско Месечков събраха над 200 деца в столичен мол

2073
Д-р Щонова и Наско Месечков събраха над 200 деца в столичен мол
Снимка: Actualno.com

Събитието "Бъди смел с Марти" превърна столичен търговски мол в център на вдъхновение, когато над 200 деца се събраха, за да бъдат част от едно невероятно събитие, организирано от автора на книгата "Бъди смел с Марти", Атанас Месечков, и д-р Неделя Щонова. Тази вълнуваща инициатива не само събра деца от цялата столица, но и им поднесе възможност да получат книги, заредени с мъдрост и вълнуващи приключения.

Събитието, "Растем Заедно", беше не просто дарение на книги. То беше истинско празненство на знанията и вдъхновението. Авторът Атанас Месечков и д-р Неделя Щонова представиха не само книгите си, но и споделиха своите истории, които вълнуващо разкриха значението на смелостта, на знанието и на взаимопомощта.

В своята реч, д-р Щонова разказа за своите изживявания като дете и как се наложи да и бъде предоставена лекарска помощ в Африка. Тя разкри как именно това изживяване променило начина й на възприемане на света и как вдъхновило нейната ангажираност към подобни проекти, като на партньора и от Dancing Stars, Атанас Месечков. Нейната история проникна в сърцата на децата, които по-лесно се ангажираха с целите на проекта "Растем Заедно".

Така "Растем Заедно" се превърна в мощен символ за солидарност и взаимопомощ, показвайки как общността може да се събере, за да подкрепи и вдъхнови следващите поколения. Атанас Месечков и д-р Неделя Щонова не само предоставиха книги, но и построиха мост между децата и техните мечти, които сега имат възможността да нараснат смели и вдъхновени. Всичко това се случи на страхотен празник "сирнизаговезни". Д-р Неделя Щонова и Атанас Месечков ще подкрепят българското, като този вторник за първи път на сцената на "Dancing stars" ще се танцува народен танц.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com