"Данон България" се разграничи от... Мартин Данона

24081
"Данон България" се разграничи от... Мартин Данона

На редакционния мейл на Actualno.com беше получен интересен имейл. В него производителят на мляко и млечни продукти "Данон България" излиза с интересна молба:

"Данон България се обръща към българските медии с молба да не свързват уважавания световен бранд с личности, които нямат нищо общо с него. Смятаме за неуместно публикуването на прякор „Мартин Данона“, тъй като конкретната личност няма и никога не е имала взаимоотношения с компанията. Още повече, че визираният народен представител си има презиме и фамилия – Мартин Стоянов Иванов".

Лидер на "България без цензура" пострада при сбиване

Заместник-председателят на общинска организация на „България без цензура“ в Козлодуй е пострадал в сбиване с охранител, съо...

В момента Иванов е депутат от ПГ на "България без цензура". В нея той остана сам, след като вчера Светлин Танчев и Георги Ковачев напускат партията на Николай Бареков. Двамата обаче ще останат част от парламентарната група на "Български демократичен център" (БДЦ), съобщи Дарик радио.

При търсене в Google една от първите статии за Иванов е от "24 часа" и е наречена: "Мартин Иванов-Данона е най-желаният ерген в Пловдив". Материалът започва по следния начин:

"Плейбой, бивше гадже на фолкпевицата Анелия, любител на високите скорости. Така жълтите издания описват Мартин Иванов-Данона, избран за депутат от “България без цензура”.

“Медийният ми образ няма нищо общо с мен. Не съм разглезено синче на богаташи, което пръска пари по нощни клубове”, казва за себе си 29-годишният пловдивчанин. Той не обича да говори за връзката си с Анелия, тъй като всеки вече е поел своя път. Двамата се запознали през 2007-а в обща компания. Едва година и половина по-късно пламнала любовта между тях. Толкова и продължила.

"България без цензура" отрече да е подчинена на Пеевски

Ангел Славчев отдавна не членува нито в органите на "България без цензура", нито в нейното ръководство. През последните месеци неговото...

“До ден днешен си останахме приятели. След изборите Анелия се обади по телефона да ме поздрави и да ми пожелае успех”, обяснява Мартин. По думите му с всичките си бивши гаджета е останал в добри отношения. Сред тях е и Мария Янкова, дъщерята на пловдивския цитрусов бос Сотир Янков, известен като Дон Портокал".

Според изданието към октомври миналата година новоизпеченият депутат нямал жена до себе си. За него се говори, че е най-желаният ерген под тепетата. “Чувал съм ги тия приказки. В началото се дразнех и подскачах, но сега ги приемам спокойно”, смее се Мартин".

Освен всичко останало името на Иванов беше сериозно споменавано и от бившата депутатка от "България без цензура" Ана Баракова. Учителката от Пловдив се оплака, че била натиска от членове от формацията да се откаже от мястото си. Сред "виновните" били и Иванов. Обвинение, което самият той впоследствие отрече.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com