Фандъкова увеличи патрулите в центъра на София

3246
Фандъкова увеличи патрулите в центъра на София
Снимка: БГНЕС

По мое искане СДВР увеличи патрулите в центъра на София. Това каза Йорданка Фандъкова, кмет на Столична Община, по време на сесията на Столичния общински съвет, във връзка с повишените мерки за сигурност след терористичните атентати във френската столица, предаде репортер на Агенция "Фокус".

"На всичко това, ние трябва да отговорим с твърдост и с адекватни мерки за сигурност. Още в събота, рано сутринта, разговарях с министъра на вътрешните работи Румяна Бъчварова и тя ме увери, а по-късно и правителството излезе с информация, че са взети всички мерки за сигурност в цяла България, в това число и в София. Оттогава съм в непрекъснат контакт с министъра вътрешните работи, както и с директора на СДВР", поясни Фандъкова. Тя обяви, че е поставен допълнителен полицейски патрул на столичния булевард "Мария Луиза", както допълнителен патрул от Общинска полиция в района на "Женския пазар".

Фандъкова: Столична община е най-големият инвеститор в София за строителните компании

Столична община се яви като най-големия инвеститор на територията на нашия град и община за строителните компании. Това заяви кметът на...

"С моя заповед съм поискала СДВР да повиши мерките за сигурност в масовите мероприятия, да засили охраната на стратегическите обекти и на местата, на които се събират голям брой хора. Възложила съм съвместни проверки между СДВР и Столична община, които да следят за работата на охранителните фирми, които отговарят за реда в училищата и детските градини, както и други публични институции", коментира Фандъкова.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com