X
 
 

Фирмата с ремонта на НДК спечели поръчка за подходен участък към ГКПП Рудозем-Ксанти

1263 2
photo of Фирмата с ремонта на НДК спечели поръчка за подходен участък към ГКПП Рудозем-Ксанти
Снимка: АПИ
Фирмата „Галчев Инженеринг“ ЕООД на Любомир и Марияна Галчеви, която ремонтира сградата на НДК за европредседателството ни, подписа договор с АПИ за подходен участък към бъдещия ГКПП Рудозем – Ксанти.

В поръчката на пътната агенция „Галчев инженеринг“ участва в консорциум „Рудозем ГФ 2016“ заедно с „Фармвил“ ЕАД – София.

Затварят централния вход на НДК заради ремонта на площада

Поради изпълнение на строително-ремонтните дейности на площада пред НДК, извършвани от Столична община, се налага временно да бъде затв...

Обединението е спечелило поръчката за реконструкция на 7 км от второкласния път Средногорци - Рудозем с оферта за 8 909 940 лв. без ДДС.

На реконструкция по проекта подлежи отсечката от края на родопското село Средногорци до град Рудозем. Предвиден е ремонт на 7 моста, изграждане на 10 подпорни стени, усилване на носимоспособността на настилката, подобряване на отводняването и др. Ремонтираният участък ще бъде с нови мантинели, хоризонтална и вертикална маркировка. Срокът за изпълнение на строителните работи е 16 месеца.

Досега „Галчев инженеринг“ няма изпълнен нито един обект в Смолянска област, а съдружникът в обединението „Фармвил“ е вписана като занимаваща се с търговия. Неин едноличен собственик е консултантското дружество „Аруна Адвайзъри“ООД.

Лиляна Павлова се надява да се справим с председателството на ЕС

Надявам се да се справим докъдето можем. Предстои обявяването на обществена поръка за сигурността и IT сигурността за предстоящето пре...

Проектът за реконструкция на пътя Средногорци-Рудозем се финансира по трансграничната програма „INTERREG V-A Гърция-България 2014-2020 г.“ със съфинансиране от Европейския фонд за регионално развитие и националния бюджет,

На второ място в конкурса е класирана „Пътстройинженеринг“ АД – село Груево. Отстранени от участие в процедурата са „Трейс Груп Холд“ АД, „ИСА 2000“ ЕООД и „Пътища Пловдив“ АД.

Уникална арт елха от отпадъци грейна в НДК (СНИМКИ)

Уникална елха, изработена от демонтираните материали при ремонта, грейна в Централното фоайе на НДК. Авторите са Деница Аргиропулос, ху...

Поръчката бе обявена на 14 април 2016 година. Договорът е сключен година и осем месеца по-късно след като са приключили поредицата обжалвания на процедурата.

Предложението на „Иса 2000“ е било на стойност 8 883 799 лв. без ДДС; на „Пътища Пловдив“ АД – 8 509 630; на „Пътстройинженеринг“ АД – 8 501 124 лв.

Причината да бъдат отстранени „ИСА 2000“ и „Пътища Пловдив“ е, че те са предложили оферти с повече от 20 на сто по-благоприятни от средната стойност на предложенията на останалите участници. От тях са поискани подробни писмени обосновки как се е стигнало до офериране на по-ниската цена, но обясненията им не са били приети от комисията в АПИ.

Ремонтираният подлез на НДК се руши

Само две години след ремонт в центъра на София всичко се руши. Плочките в подлеза на НДК трябваше да издържат няколко десетилетия в мом...

Actualno.com

Етикети:

2 Коментара

Кафене
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта

Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

  • Анонимен 1 Анонимен преди 5 месеца Профил на трол?
    Пак ще се крадат пари, от Рудозем до границата с Гърция има чисто нов двулентов път, дори на места е трилентов пътя, питам се какъв нов път ще изграждат?? или пак батко и братко ще крадат пари с подкрепата на ГЕРБ.
  • Анонимен 1.1 Анонимен преди 5 месеца Профил на трол?
    Като не познаваш маршрута, пишеш глупости и твърдиш каквото си ти хрумне. Участъкът, за който става въпрос тук, е Средногорци-Рудозем. НЕ Е Рудозем-границата. Но няма нищо - пишете си. Свобода на словото има. И глупавите, и не знаещите, и знаещите - всички са с еднакви права.
    : 0 !
  • Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

missing image
Дневен хороскоп за 24 юни

Овен Тази неделя преценявайте думите си. Време да преминете към ефективни действия. Бъдете активни и използвайте енергията, която сте ...