Фирмата с ремонта на НДК спечели поръчка за подходен участък към ГКПП Рудозем-Ксанти

5080
Фирмата с ремонта на НДК спечели поръчка за подходен участък към ГКПП Рудозем-Ксанти
Снимка: АПИ

Фирмата „Галчев Инженеринг“ ЕООД на Любомир и Марияна Галчеви, която ремонтира сградата на НДК за европредседателството ни, подписа договор с АПИ за подходен участък към бъдещия ГКПП Рудозем – Ксанти.

В поръчката на пътната агенция „Галчев инженеринг“ участва в консорциум „Рудозем ГФ 2016“ заедно с „Фармвил“ ЕАД – София.

Затварят централния вход на НДК заради ремонта на площада

Поради изпълнение на строително-ремонтните дейности на площада пред НДК, извършвани от Столична община, се налага временно да бъде затв...

Обединението е спечелило поръчката за реконструкция на 7 км от второкласния път Средногорци - Рудозем с оферта за 8 909 940 лв. без ДДС.

На реконструкция по проекта подлежи отсечката от края на родопското село Средногорци до град Рудозем. Предвиден е ремонт на 7 моста, изграждане на 10 подпорни стени, усилване на носимоспособността на настилката, подобряване на отводняването и др. Ремонтираният участък ще бъде с нови мантинели, хоризонтална и вертикална маркировка. Срокът за изпълнение на строителните работи е 16 месеца.

Досега „Галчев инженеринг“ няма изпълнен нито един обект в Смолянска област, а съдружникът в обединението „Фармвил“ е вписана като занимаваща се с търговия. Неин едноличен собственик е консултантското дружество „Аруна Адвайзъри“ООД.

Лиляна Павлова се надява да се справим с председателството на ЕС

Надявам се да се справим докъдето можем. Предстои обявяването на обществена поръка за сигурността и IT сигурността за предстоящето пре...

Проектът за реконструкция на пътя Средногорци-Рудозем се финансира по трансграничната програма „INTERREG V-A Гърция-България 2014-2020 г.“ със съфинансиране от Европейския фонд за регионално развитие и националния бюджет,

На второ място в конкурса е класирана „Пътстройинженеринг“ АД – село Груево. Отстранени от участие в процедурата са „Трейс Груп Холд“ АД, „ИСА 2000“ ЕООД и „Пътища Пловдив“ АД.

Поръчката бе обявена на 14 април 2016 година. Договорът е сключен година и осем месеца по-късно след като са приключили поредицата обжалвания на процедурата.

Предложението на „Иса 2000“ е било на стойност 8 883 799 лв. без ДДС; на „Пътища Пловдив“ АД – 8 509 630; на „Пътстройинженеринг“ АД – 8 501 124 лв.

Уникална арт елха от отпадъци грейна в НДК (СНИМКИ)

Уникална елха, изработена от демонтираните материали при ремонта, грейна в Централното фоайе на НДК. Авторите са Деница Аргиропулос, ху...

Причината да бъдат отстранени „ИСА 2000“ и „Пътища Пловдив“ е, че те са предложили оферти с повече от 20 на сто по-благоприятни от средната стойност на предложенията на останалите участници. От тях са поискани подробни писмени обосновки как се е стигнало до офериране на по-ниската цена, но обясненията им не са били приети от комисията в АПИ.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ОБЩЕСТВО:

От днес започва изплащането на великденските добавки

Прогноза за времето - 26 април 2024 г. (петък)

Отиде си мимът и театрален режисьор Александър Илиев

Най-важните новини за деня: 25 април 2024 г.

Градската природа във фокуса на арт конкурс

Българските деца са първи в Европа по консумация на алкохол, цигари и канабис

Д-р Евлоги Станчев: Все още не сме готови да погледнем трезво на отношенията ни с Русия (ВИДЕО)

Kaufland срещу разхищението на храна: Намаленията на компанията спестяват над 11 млн. кг хранителни отпадъци

С колко са се увеличили местата в детските ясли у нас?

Времето утре - 26 април 2024 г.

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com