X
 
 

Фирмата с ремонта на НДК спечели поръчка за подходен участък към ГКПП Рудозем-Ксанти

1460 2
photo of Фирмата с ремонта на НДК спечели поръчка за подходен участък към ГКПП Рудозем-Ксанти
Снимка: АПИ
Фирмата „Галчев Инженеринг“ ЕООД на Любомир и Марияна Галчеви, която ремонтира сградата на НДК за европредседателството ни, подписа договор с АПИ за подходен участък към бъдещия ГКПП Рудозем – Ксанти.

В поръчката на пътната агенция „Галчев инженеринг“ участва в консорциум „Рудозем ГФ 2016“ заедно с „Фармвил“ ЕАД – София.

Затварят централния вход на НДК заради ремонта на площада

Поради изпълнение на строително-ремонтните дейности на площада пред НДК, извършвани от Столична община, се налага временно да бъде затв...

Обединението е спечелило поръчката за реконструкция на 7 км от второкласния път Средногорци - Рудозем с оферта за 8 909 940 лв. без ДДС.

На реконструкция по проекта подлежи отсечката от края на родопското село Средногорци до град Рудозем. Предвиден е ремонт на 7 моста, изграждане на 10 подпорни стени, усилване на носимоспособността на настилката, подобряване на отводняването и др. Ремонтираният участък ще бъде с нови мантинели, хоризонтална и вертикална маркировка. Срокът за изпълнение на строителните работи е 16 месеца.

Досега „Галчев инженеринг“ няма изпълнен нито един обект в Смолянска област, а съдружникът в обединението „Фармвил“ е вписана като занимаваща се с търговия. Неин едноличен собственик е консултантското дружество „Аруна Адвайзъри“ООД.

Лиляна Павлова се надява да се справим с председателството на ЕС

Надявам се да се справим докъдето можем. Предстои обявяването на обществена поръка за сигурността и IT сигурността за предстоящето пре...

Проектът за реконструкция на пътя Средногорци-Рудозем се финансира по трансграничната програма „INTERREG V-A Гърция-България 2014-2020 г.“ със съфинансиране от Европейския фонд за регионално развитие и националния бюджет,

На второ място в конкурса е класирана „Пътстройинженеринг“ АД – село Груево. Отстранени от участие в процедурата са „Трейс Груп Холд“ АД, „ИСА 2000“ ЕООД и „Пътища Пловдив“ АД.

Поръчката бе обявена на 14 април 2016 година. Договорът е сключен година и осем месеца по-късно след като са приключили поредицата обжалвания на процедурата.

Предложението на „Иса 2000“ е било на стойност 8 883 799 лв. без ДДС; на „Пътища Пловдив“ АД – 8 509 630; на „Пътстройинженеринг“ АД – 8 501 124 лв.

Уникална арт елха от отпадъци грейна в НДК (СНИМКИ)

Уникална елха, изработена от демонтираните материали при ремонта, грейна в Централното фоайе на НДК. Авторите са Деница Аргиропулос, ху...

Причината да бъдат отстранени „ИСА 2000“ и „Пътища Пловдив“ е, че те са предложили оферти с повече от 20 на сто по-благоприятни от средната стойност на предложенията на останалите участници. От тях са поискани подробни писмени обосновки как се е стигнало до офериране на по-ниската цена, но обясненията им не са били приети от комисията в АПИ.

Actualno.com

Етикети:

2 Коментара

Кафене
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта

Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

  • Анонимен 1 Анонимен преди 11 месеца Профил на трол?
    Пак ще се крадат пари, от Рудозем до границата с Гърция има чисто нов двулентов път, дори на места е трилентов пътя, питам се какъв нов път ще изграждат?? или пак батко и братко ще крадат пари с подкрепата на ГЕРБ.
  • Анонимен 1.1 Анонимен преди 11 месеца Профил на трол?
    Като не познаваш маршрута, пишеш глупости и твърдиш каквото си ти хрумне. Участъкът, за който става въпрос тук, е Средногорци-Рудозем. НЕ Е Рудозем-границата. Но няма нищо - пишете си. Свобода на словото има. И глупавите, и не знаещите, и знаещите - всички са с еднакви права.
    : 0 !
  • Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Последно в Актуално