ГЕРБ, АБВ и Светият синод с прояви в неделя

12564
ГЕРБ, АБВ и Светият синод с прояви в неделя
Снимка: БГНЕС

ГЕРБ, АБВ и Светият синод имат планирани прояви за днешния неделния ден. Колеги на Бойко Борисов ще дадат пресконференция по повод проблемите в здравеопазването. Срещата с журналисти ще започне в 12,00 часа в централата на ГЕРБ.

Светият синод пък се събира, за да избере Русенски митрополит. В присъствието на Светейшия патриарх Неофит ще стане ясно кой от двамата епископи, избрани от епархийските избиратели, Стобийски епископ Наум или Тивериополски епископ Тихон - и ще бъде утвърден за нов Русенски митрополит.

Борисов обяви първите четирима в листата за ЕП

Андрей Ковачев, Мария Неделчева и Владимир Уручев са първите имена в листата на ГЕРБ за европейските избори. Водач на листата, както ве...

Георги Първанов, Ивайло Калфин и други представители на АБВ ще дадат пресконференция в залата на благоевградския хотел "Ален мак". Това ще се случи в 10,30 часа, а за 11,00 е планирана среща с граждани. В неделния следобед Първанов и Калфин и техни колеги от гражданското сдружение ще пътуват до Монтана, където ще открият реигонален офис в града. В 17,45 часа ще дадат брифинг в Градската градина пред паметника на загиналите във войните, а след това предстои среща с гражданите на Монтана на централния площад.

От 17,00 часа на езерото "Ариана" в София, както и в Пловдив и Варна ПП "Зелените" организира протести срещу застрояването на Карадере.

В 10,00 часа заместник-кметът на Столична община Любомир Христов ще представи проект за рехабилитация на бул. "Цариградско шосе" от надлеза над бул. "Г. М. Димитров" до надлеза на бул. "Александър Малинов". Представянето ще бъде на спирката при паметника на Авиацията в София.

От 10,30 часа в "Сентръл парк хотел" в София ПП "Обединени земеделци" и Фондация "Конрад Аденауер"-България ще проведат дискусия на тема "Европейският хоризонт на България – приоритети и предизвикателства".

Първанов: АБВ няма да се коалира с ДПС и "Атака"

АБВ няма да се коалира с ДПС. ДПС наистина преяде с власт, особено в края на управлението на тройната коалиция и в сегашното управление...

А от 11,00 часа Институтът "Иван Хаджийски" организира политическа дискусия. Сред участниците в нея са известните политолози Андрей Райчев, Кънчо Стойчев, проф. Петър-Емил Митев, Борис Попиванов, Първан Симеонов и Димитър Ганев.

Също от 11,00 часа Асоциация "Прозрачност без граници" ще даде пресконференция в Националния клуб на БТА.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com