Горещо с температури до 36°

711
Горещо с температури до 36°
Снимка: Thinkstock

Днес (13 юли) времето ще е слънчево, след обяд горещо. Временни увеличения на облачността ще има главно в източните и планинските райони. Ще духа слаб вятър предимно от изток. Максималните температури ще са между 31°-36°.

Атмосферното налягане е близко до средното за месеца и и през деня бавно ще се повишава. Това съобщи за Агенция „Фокус“ дежурният синоптик Боряна Маркова от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

Горещо с максимални температури между 30°-35°

Днес (12 юли) времето ще бъде слънчево, след обяд горещо. Временни увеличения на облачността ще има над югоизточните райони от страната...

Над планините ще бъде предимно слънчево, след обяд ще се развива купеста облачност. Ще духа слаб вятър, но по високите части до умерен вятър от запад-северозапад. Максимална температура на височина 1200 метра ще е около 26°, а над 2000 метра – 20°.

Над Черноморието ще е слънчево с временни увеличения на облачността. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток. Максимални температури 26°-29°. Температурата на морската вода е 25°-27°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала, след обяд по южното крайбрежие ще е 2-3 бала.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com