Holiday Heroes събира детски играчки и хранителни продукти

1118
Holiday Heroes събира детски играчки и хранителни продукти

Когато Празничните герои се развихрят, значи Коледа наближава...Броени дни преди Рождество Христово, Holiday Heroes стартираха двете си традиционни акции, с които да осигурят достатъчно продукти и играчки за празничните пакети. И двете инициативи са в периода 1-19 декември, а в тях може да се включат всички желаещи да бъдат празнични герои за семейство в нужда.

„Избери, купи, дари“ е акция за събиране на хранителни продукти, която за трета поредна година се провежда в Kaufland България, в четири от от търговските обекти на веригата в София - в ж.к. „Младост“, кв. „Банишора“, бул. „Тодор Каблешков“ и Студентски град. Всеки делничен ден от от 18:00 до 20:30 ч., а през уикендите между 12:00 и 16:00 ч., на входа на всеки от тези обекти ще има официален доброволец на Holiday Heroes, облечен с тениска на организацията, на когото могат да се дарят закупени от търговския обект продукти. Продуктите, които се събират са брашно, ориз, консерви, варива, паста(макарони), олио и захарни изделия, но не и такива, които подлежат на температурен режим. Всеки дарител може да избере производител и количество, което да дари.

Повече за инициативата можете да намерите тук или на Facebook страницата на Holiday Heroes!

Holiday Heroes с турнир по футбол през октомври

Фирми могат да запишат служителите си за участие до 25 септември в третия благотворителен турнир по мини футбол на Празничните герои, к...

 

“ДАРИ ИГРАЧКА за дете от семейство в нужда“ се провежда в Serdika Center, бюро Информация, ниво 0. Там е разположен къта на Празничните герои, а инициативата ни може да се включи всеки – дете, ученик или ... пораснало дете с голямо сърце. Единственото, което трябва да направи е да донесе своя играчна, с която с удоволствие може да играе и някой друг. Или да купи нова, която да дари. Играчките могат да се донесат в делнични дни между 18:00 и 20:00 часа или през уикендите между 14:00 и 18:00 часа, когато има доброволци на Holiday Heroes. Играчки могат да се оставят дори да няма доброволец, като за целта са предвидени специлни коледни чували, в които да се оставят донесените играчки. Повече за инициативате можете да научите тук: www.holidayheroes.bg

От 17-ти до 20-ти декември можете да гледате опаковането на празнични пакети с хранителни продукти и детска играчка оналайн, на живо в канала ни във Facebook.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com