Игнатов: Не мога да забраня Азис

9865
Игнатов: Не мога да забраня Азис
Веднага ще ни погнат за дискриминация, реагира министърът

Министър Сергей Игнатов реагира на разразилия се скандал с клипа с танцуващи на чалга ученици, който взриви интернет пространството.

"Не мога да забраня чалгата в училище. Азис забранен ли е от някой орган? Например от СЕМ? Ако в качеството си на министър на образованието забраня пускането на негови песни в училище, веднага ще ни погнат за дискриминация. А ако не го забраня, пак ще има обвинения. Затова трябва да се произнесат други институции. Иначе моето мнение е, че за определена възраст трябва да се избира подходяща музика", коментира Игнатов.

Падение: Учители карат ученици да се кълчат на кючек на Азис (Видео)

Падението на българската образователна система и скандалите в родните училища придобиха ново грозно изражение. Доказателство за това с...

Припомняме, че от няколко дни в интернет пространството се върти клипче, на което се вижда как деца танцуват под ритмите на песен на Азис в общината на Видин за тържество по случай 8 март. От няколко дни видеото, качено от възмутен родител, обикаля интернет и повлича след себе си лавина от коментари в социалните мрежи и форумите. В описанието на клипа в YouTube пише "Гнусота и сквернота", но това е сред най-нежните определения по негов адрес.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com