X
 
 

Колите за София минават по АМ "Струма", тези за Кулата – по път Е-79

2932 0
photo of Колите за София минават по АМ "Струма", тези за Кулата – по път Е-79
Снимка: АПИ
До петък колите могат да се движат в участъка на магистрала "Струма" край Дупница в посока София. Автомобилите към Кулата се пренасочват по Е-79, съобщи БНР.

Движението по виадукта беше пуснато в петък, на десетия ден след големия пожар, който засегна част от колоните на моста на 62-и километър.

Близо 1.9 млн. лв. и поне още 4 месеца ограничено движение ще ни струва пожарът под АМ Струма

Пораженията по конструкцията на АМ "Струма" и последиците за гражданите изглеждат много сериозни. 1.86 млн. лева ще струва ремонтът н...

Организирана е смяната на движението от областното пътно управление в участъка Бобошево-Дупница, така че лекото движение да е от Кулата към София.

Началникът на "Пътна полиция" в Кюстендил Радослав Боюклийски обясни пред БНР, че до 11 ч. в посока Кулата лекото движение е по магистралата, което е в едно платно.

"В 11 часа го обръщаме и вкарваме лекото движение на магистралата от Кулата, защото има много трафик за София. Така ще бъде до петък - с тази организация", каза Боюклийски.

Ремонтът на другото платно на магистралата ще продължи до 4 месеца и ще струва над 1.8 млн. лева, обявиха по-рано от Пътната агенция.

Зам.-кмет: Сметището под AM "Струма" е незаконно, АПИ знае за него от 2018 г.

Сметището под магистрала "Струма" се стопанисва неправомерно и се водят дела с фирмата "Феникс Ресурс"–Дупница. Това съобщи зам.-...

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
missing image
Отиде си проф. Юлиан Вучков

На 83 годишна възраст във военна болница почина професор Юлиан Вучков. Това съобщи на профила си във Facebook журналистът Мартин Карбовски. "Бог...