Костов: Не можем да подпомогнем пострадалите!

5656
Костов: Не можем да подпомогнем пострадалите!
От партийните субсидии на Демократи за силна България не може да се пипа, защото това противоречи на закона, изтъкна синият лидер

От партийните субсидии на Демократи за силна България не може да подпомогнем пострадалите. Тава каза лидерът на Демократи за силна България Иван Костов в предаването „БОдилник” на ТВ 7.

„Ние не можем да подпомогнем, защото това противоречи на закона. Член 29 изрично казва, че с чужда пита помен не може да се прави. Това са пари на българския данъкоплатец и те не могат да отиват за такива неща”, подчерта Костов. Той уточни, че ще се опитат да съберат средства от техни членове и симпатизанти. Демократи за силна България ще направи акция в своите клубове, след което ще влязат в контакт с Българския червен кръст, които според Костов най-добре знаят, какви са конкретните нужди на хората.

Язовирът убиец - военен полигон!

Язовир "Иваново", който остави след себе си разрушения и смърт, е военен учебен полигон. Това обяви пред ТВ7 кметът на Харманли Михаи...

Иван Костов подчерта, че проблемът с водоемите през последните 10-12 години с последователни усилия е трябвало да бъде решен окончателно, но това все още не се случва.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com