Къде жителите на столицата остават без вода днес?

8892
Къде жителите на столицата остават без вода днес?
Снимка: Thinkstock

На 15 април 2014 г. (вторник), във връзка с отстраняване на авария на уличен водопровод в с. Герман, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 23.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на кв. „Кремиковци”, Бухово, с. Яна, с. Желява, кв. „Сеславци”, с. Герман, с. Горни и Долни Лозен и в.з. „Детски град”.

Ще бъдат осигурени водоноски след 21.00 ч.: в кв. „Кремиковци” - пред читалището; кв. „Сеславци” - на площада; с. Желява - обръщалото на автобуса; с. Яна - пред кметството. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

На 15 април (вторник), във връзка с механично почистване и дезинфекция на резервоар „Изгрев” в кв. „Гниляне”, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 17.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на кв. „Гниляне”, кв. „Курило” и кв. „Изгрев”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури водоноски: в кв. „Гниляне” - на площада от 21.00 ч.; кв. „Курило” - на ул. „Вечерница” и ъгъла с ул. „Търговска” от 21.00 ч.; кв. „Изгрев” - на ул. „Христо Ботев” и ъгъла с ул. „Надежда” от 21.00 ч.

На 15 април (вторник), във връзка с монтаж на спирателни кранове и надземен пожарен хидрант по ул. „Първа Българска армия” в кв. „Орландовци”, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 17.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Първа Българска армия” от ул. „Снежник” до ул. „Емборе”. При продължителност на ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване на ул. „Първа Българска армия” и ъгъла с ул. „Емборе”.

На 15 април (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 42 и бл. 43 в кв. „Лагера”, се налага спиране на водоподаването от 9.30 до 21.30 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на кв. „Лагера” бл. 42 и бл. 43.
При продължителност на ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури водоноска на между бл. 42 и бл. 43.

На 15 април (вторник), във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Траян Танев” в кв. „Суходол”, се налага спиране на водоподаването от 11.00 до 20.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Траян Танев” от ул. „Веселин Бешевлиев” до ул. „Момина сълза”, по ул. „Кирил Христов” от ул. „Падина” до ул. „3-ти март”, по ул. „Момина сълза” от ул. „Падина” до ул. „Траян Танев”.

Фейсбук инициатива призовава за зелени релси в София

Възможно ли е пространството около трамвайните релси навсякъде в София да изглежда по-добре? Определено да, и то само с помощта на малк...

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури водоноска на ул. „Траян Танев” и ъгъла с ул. „Кирил Христов”.

На 15 април (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Света София”, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 15.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Света София” от бул. „Витоша” до ул. „Лавеле”, по ул. „Лавеле” от ул. „Позитано” до бул. „Александър Стамболийски”. При продължителност на ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури водоноска на бул. „Ал. Стамболийски” и ул. „Лавеле”, информира Дарик.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com