Лицето на ”БОЕЦ”: Борисов подготвя най-голямата измама и мечта за Доган

2836
Лицето на ”БОЕЦ”: Борисов подготвя най-голямата измама и мечта за Доган
Снимка: Съпротивата/Facebook

Борисов ще изпълни ролята си на марионетка и ще реализира най-голямата мечта на Доган, Пеевски и ДПС за ”експертно правителство”, вероятно с друго наименование. Този страхлив мишок си мисли, че може да ни излъже, пише във фейсбук лицето на гражданското движение "БОЕЦ" Георги Георгиев.

Буда ще използва събитията на втори септември, за да подаде оставка и след това в рамките на този парламент да бъде гласувано ново правителство с мандата на ГЕРБ с премиер Николай Младенов. А самият Борисов иска да се превърне в "малък Пеевски" и от зайчарника задкулисно да дърпа конците, докато на самият него Доган и Шиши му дърпат конците.

От БОЕЦ обявиха целите си - от оставка на Борисов и Гешев до Закон за лустрацията

От гражданското движение БОЕЦ обявиха своя граждански манифест, в който начертават своите конкретни цели и стъпките за постигането им. ...

Целта е това "ново правителство" на същата мафия да добута до редовните избори и те да бъдат проведени пак под контрола на мафията! Фишека с "новата Конституция и ВНС" е само, за да се спечели време и Буда да намери основание да подаде оставка по причина, че няма достатъчно подкрепа в парламента!

Истината е, че Борисов ще си отиде най-позорно за пореден път заради гражданите и бойците на площадите! Той ще бъде свален, а агонията само прави краят му още по-позорен и катастрофален.

БОЕЦ сме заявили твърдо, че няма да приемем никакви опити за подмяна, а единственото, което искаме от правителството на мафията е незабавна оставка и извънредни избори!

Междувременно от парламента искаме приемането на - Закона за Лустрацията, нов Изборен Кодекс с въведен граждански контрол върху изборите, мажоритарно гласуване в един тур и електронно-дистанционно гласуване! След това - Граждански служебен кабинет с една задача - да осигури честни и свободни избори и накрая - разпускане на парламента и насрочване на извънредни избори!

Георгиев от БОЕЦ: Искат от мен гаранция, че ще мълча

Уважено е искането на ОДМВР Видин за принудителното задържане и извършване на криминална полицейска регистрация на Георги Георгиев от Г...

На 02.09. в 08.00ч. БОЕЦ ще бъдем в София и ще се борим и отстояваме нашите цели и стъпки до край. Няма да позоволим гражданите да бъдат излъгани отново. Не е важно какво иска мафията и Борисов, важно е какво искаме гражданите и до къде сме готови да стигнем, за да постигнем и изпълним справедливите си искания. Пътя към свободата и отстраняването на мафията от властта минава през битката на площадите и това е само началото. Заедно с оставката на Борисов трябва да преследваме и постигнем и другата, оставката на Гешев! Никакво отпускане след оставката на Буда, а продължаваме веднага с още по-голяма сила и енергия до оставката и на Гешев!

Призовавам всички бойци и граждани на 02.09 да дойдат в София с готовност за твърди и решителни действия до постигане на поставените цели. А тези, които не могат, да блокират по места пътища, магистрали, КПП-та и кръстовища. Сега гражданите редим събитията и се борим за свободата си.

Бой до дупка", завършва обръщението си той.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ОБЩЕСТВО:

Прогноза за времето - 27 април 2024 г. (събота)

Най-важните новини за деня: 26 април 2024 г.

Промени в движението между Ружинци и Дунавци

Майският преврат 1934 г. и гоненията срещу дейците на ВМРО (ВИДЕО)

Времето утре - 27 април 2024 г.

Тревожна картина за българските младежи показва международно изследване

Изненадващ нов шеф в Euronews България (СНИМКИ)

След статия на Actualno.com: Отпадна налогът от 200 лв. на месец за берачите на гъби и плодове в гората

България избегна Съда на ЕС: Закрита е ключова наказателна процедура

Автокино под звездите от 27 до 29 април в София

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Прогноза за времето - 27 април 2024 г. (събота)
Прогноза за времето - 27 април 2024 г. (събота)

Атмосферното налягане ще се повиши и ще е по-високо от средното за месеца, сочи прогнозата за времето за 27 април. Какви ще са температурите?  През...