МВР издирва заподозрян за убийството на Георги

17598
МВР издирва заподозрян за убийството на Георги

Полицията издирва младеж, който е заснет да тича 23 минути по бул. "Драган Цанков". Това се случва на обяд на 2 юни, минути преди да започнат да вият сирените за Христо Ботев. Всички останали хора на видеозаписите стоят, а той се появява откъм парка на бул. "Драган Цанков" близо до радиото и тича 23 минути към старата телевизионна кула, където записът спира. Човекът от видеото не спира за миг, въпреки че не е облечен в спортен екип.

Подозренията на полицията са, че този човек е или свидетел или по някакъв начин е съпричастен с убийството на Георги в Борисовата градина. Цивилни полицаи обикалят училищата в София и показват записите на учителките с надеждата да бъде разпозната, защото самоличността не му е установена.

Не се пренебрегва нито една версия за убийството в Борисовата градина

Директорът на ГД „Национална полиция“ главен комисар Христо Терзийски бе категоричен, че в изключително важното разследва...

Според полицейските профайлъри лицето от записа не е спортен тип и бягането му нагоре по наклона точно на обяд на 2 юни е най-малкото необичайно.

На една от снимките сякаш се вижда кръв по лицето му, но според експертите на МВР вероятно е отблясък и дефект от несъвършените камери. Младежът е обут в сини маратонки, светлосини джинси и кафява блуза, закопчано догоре яке. Има и раница, която навежда на мисълта, че е ученик, предаде БЛИЦ.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com