На Международния ден на приятелството 30 юли, „Нестле за Живей активно! Плаж 2022“ кани всички любители на движението да доведат приятел и да споделят един ден на активно забавление

1806
На Международния ден на приятелството 30 юли, „Нестле за Живей активно! Плаж 2022“ кани всички любители на движението да доведат приятел и да споделят един ден на активно забавление
Снимка: Нестле България

На Международния ден на приятелството “Нестле за Живей Активно! Плаж 2022” ви кани да преоткриете удоволствието от активния начин на живот в компанията на близки и приятели, защото, когато преживяването е споделено, то се превръща в истински празник.  Мотото на лятното издание на инициативата е „Доведи приятел, намери приятели“ с идеята  да се движим, да танцуваме и да спортуваме активно в компания на близки и заедно с това да отворим сетивата си за свежи нови идеи и запознанства.

Евгени Иванов-Пушката и Маруся Иванова обичат да спортуват заедно и ви очакват да се присъедините към тях: “Започваме в 10 сутринта с поход от Морска градина към Южния плаж и продължаваме до 10 вечерта. Ще има и танци, и игри, и гимнастика, а ако дойдете да разгреем заедно преди турнира по плажен волейбол, ще разберете откъде идва прякорът на Пушката. Не е заради титаничните сервиси, а заради това, че е пушка в гимнастиката, въпреки внушителния си ръст от 206 см.“ – споделя Маруся.

Агенция ОТДО Консулт е новият корпоративен комуникационен партньор на Нестле България

Процесът по избор на ексклузивен партньор за корпоративни комуникации на Нестле България завърши, след като на базата на вътрешна номин...

Състезателките от волейболен клуб „Марица“, с които заедно ще празнуваме Международния ден на приятелството, са красивото доказателство, че да спортуваш с близки, е най-добрата форма на активност. „За нас волейболът е не само професия, но и страст, която с радост споделяме. Благодарим на „Нестле за Живей активно!“, че за поредна година ни събира и ни дава възможност да се забавляваме активно заедно. Очакваме ви на 30 юли на Южния плаж във Варна, където през целия ден от сутринта до вечерта ще има много активни и забавни преживявания. Нямаме търпение да усетим колективната емоция, която да ни сприятели и обедини в името на едно по-здравословно ежедневие!“, казаха момичетата от ВК „Марица“.

Компанията, която ви очаква на 30 юли на плажа във Варна се допълва от Михаела Маевска и още едно от златните момичета на България, Йордан Йовчев, Алфредо Торес, Део, нутриционистът на Нестле Николета Топика, както и много други интересни и познати личности, обединени в звездния отбор на “Нестле за Живей Активно! Плаж 2022”

Освежаващи награди и изненади са подготвили любимите брандове на Нестле България NESTLÉ Fitness®, NESCAFÉ® 3in1, NESCAFÉ® Frappé и NESCAFÉ® Dolce Gusto®.

“Нестле за Живей активно! Плаж 2022” ви съветва да спортувате в компания:

Упражненията с приятели допринасят за по-висока мотивация и ефективност – конкурентната среда е най-добрият стимул.  „Нищо не работи толкова ефективно, колкото упражненията с приятели“, казва проф. Даниел Либерман, учен от Харвард. Тренирането в компания повдига хъса и мотивацията за упражнения под формата на възнаграждаващо социално събитие. Има и още една “уловка” - не е толкова лесно да се откажете от поетия ангажимент за активности, когато сте се обещали на приятели. И не на последно място, спортувайки през горещите летни дни с “тайфата”, можете да разчитате на стабилна подкрепа във всяко едно отношение, включително и награждаващата хидратация по време и след споделеното движение.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com