Най-новата „зелена“ колекция на водеща марка куфари очаква лоялните клиентите на Kaufland

14004
Най-новата „зелена“ колекция на водеща марка куфари очаква лоялните клиентите на Kaufland
Снимка: Kaufland

Най-новата „зелена“ колекция куфари и продукти за пътуване на American Tourister вече очаква клиентите на водещата търговска верига у нас. Притежателите на активна Kaufland Card могат да се възползват от намаления до 42% на продукти от висококачествения бранд, като за целта е необходимо да използват своите натрупани 5, 10 или 20 лоялни точки.

Те могат да избират от различни куфари от актуалната колекция на марката „Speedstar“, както и детски куфари, сакове и раници. Аксесоарите за пътуване са в различни размери, със съвременен дизайн и спортна визия, комбиниращи комфорт и стил. Сред многото функционалности на куфарите, които ги правят отличен избор за всякакъв вид пътувания, са възможността за допълнително увеличаване на обема, лекият им и издръжлив дизайн, екологичната подплата и специалната  ключалка, която позволява куфарът да се отвори от властите, без да се разбива – нещо особено важно за пътуващите в посока САЩ.

„Продължаваме да се фокусираме върху сътрудничеството си с утвърдени компании, предлагащи иновативни продукти с високо качество на атрактивни цени. Освен практична, новата линия куфари на популярната в цял свят марка American Tourister е създадена и с мисъл за природата“, казва Стамена Георгиева – старши търговец в отдел „Нехранителни стоки“ на Kaufland.

Куфарите „Speedstar” имат гаранция от 3 години, но това, което е уникално за тях, е вътрешният им текстил. Той е произведен по патентованата технология Recyclex™ и е изцяло от рециклирани пластмасови бутилки. На етикета на всеки продукт е обозначен броят бутилки, които са използвани за направата на подплатата, като благодарение на тази устойчива технология за 4 години от околната среда са спестени 68 млн. пластмасови бутилки.

Иновативните „зелени“ куфари на марката American Tourister ще могат да се намерят във всички филиали на Kaufland до 6 ноември или до изчерпване на количествата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com