„Нестле за Живей Активно!“ кани столичани и гости на столицата на танц

4030
„Нестле за Живей Активно!“ кани столичани и гости на столицата на танц
Снимка: Nestle

Първото за годината издание на „Нестле за Живей активно! Танцувай с нас“ ще се случи на 12 март в София, където танцови школи, стрийт танцьори, кей поп групи, школи по народни танци, изтъкнати спортисти, сред които Тереза Маринова и Йордан Йовчев, представители на златните момичета от националния ансамбъл по художествена гимнастика, на шоу бизнеса и инфлуенсъри ще се включат в мащабното танцово предизвикателство.  

Део и Алфредо Торес ще поведат всички, за които танцът е начин на движение в забързаното ежедневие в 11.00 часа на 12-ти март от пешеходната част на булевард  „Витоша“, за да стигнат до Южния парк, който ще бъде превърнат в танцова арена.  

Нестле отчита резултатите на Групата за 2021 година

Прогноза за 2022 г.: очакваме ръст на органичните продажби около 5% и марж на оперативната печалба от основна търговска дейност между 1...

Загрявката за танцовите предизвикателства стартира на бул. „Витоша“, където Део и Алфредо ще повишат градусите на фона на професионални демонстрации. Точно в 12.30 е откриването на инициативата в централната част на Южния парк. Водещи танцови клубове от София ще премерят сили в демонстрационни състезания в различни стилове – от зумба, през кей поп и стрийт денс до народни танци като най-добрите от тях, вдъхновили най-голям брой участници, ще получат специалните награди на Нестле България. Предвидени са и много изненади и индивидуални награди за най-смелите и активни зрители, включили се в танците, както и участие в специално предизвикателство - „Най-дългата ръченица“.  

За доброто настроение на всички са приготвени и специални изненади от любимите брандове на Нестле България, сред които Nescafe 3in1, Nescafe Dolce Gusto, KitKat,  Fitness, MAGGI и Нестле за По - здрави деца, а минералната вода Pirin Spring ще гарантира и добрата хидратация на всички танцуващи.  

Идеята на тазгодишното зимно издание на „Нестле Живей активно! Танцувай с нас!“ е да провокира, колкото може повече хора да открият танците като забавна и здравословна алтернатива да водят по-активен начин на живот и да се вдъхновят да включат танците в ежедневието си.  

„С Нестле за Живей Активно! Зима 2022“ целим да вдъхновим всички, за които танцът е начин на движение, а не само да стоплят телата и душите си в ритъма на избрана от тях музика. Вярваме, че с помощта на водещи танцови школи и мащабната ни партньорска мрежа, всички ще имаме възможността да допринесем за благосъстоянието си и да се насладим на активен ден на открито при стриктно спазване на противоепидемичните мерки в страната“, коментира Нели Ангелова, мениджър „Комуникации“ Нестле Югоизточен Пазар.

Хранителен гигант разкрива 70 нови работни места в София

Швейцарската компания за хранителни продукти Nestle официално стартира разширяване на производството във фабриката си в София. Инвестиц...

Според специалистите танцуването е следващата най-естествена за човека физическа активност, след ходенето и логично надгражда инициативата „Нестле за Живей активно!“, която през годините активно промотира, превръщането на най-достъпните форми на движение в устойчив навик за българите. Танците, освен здравословни за тялото, са и чудесен начин за забавление и общуване, създават предпоставки за свързване с другите и влизане в „един ритъм“, което лекува стреса и отключва позитивната енергия у човека. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com