Орешарски: Мартин Шулц е нашият силен кандидат

27230
Орешарски: Мартин Шулц е нашият силен кандидат
Снимка: БГНЕС

Имаме нужда от политики за икономически растеж и за заетост. Имаме нужда от повече интеграция и солидарност. Това са принципи и политики от дневния ред на европейската левица и вярвам, че те могат да бъдат реализирани.

С тези думи министър-председателят Пламен Орешарски се обърна към Конгреса на ПЕС, който заседава в Рим, съобщиха от правителствената информационна служба.

Орешарски побърза да яхне успеха на Лудогорец

Министър-председателят Пламен Орешарски поздрави отбора на Лудогорец, който се класира за осминафиналите в турнира Лига Европа.В поздра...

Премиерът беше категоричен, че е необходима промяна и че няма да се реши нито един от настоящите проблеми, ако се продължава с политиката на консервативните партии. „Не по- малко важно е кой ще прилага новите политики. В този контекст Мартин Шулц е нашият силен кандидат. Пожелавам успех на Мартин Шулц и на всички вас. Успехът ще бъде за цяла Европа“, обърна се министър-председателят Пламен Орешарски към европейските социалисти.

Ако продължаваме съществуващата в момента политика в Европа, това ще задълбочи кризата, затова е необходима промяна към повишаване на заетостта, икономически растеж и социален ангажимент, обърнат към хората.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com