Открит е реновиран офис на „Български пощи” в Стара Загора

15346
Открит е реновиран офис на „Български пощи” в Стара Загора
Снимка: БГНЕС

Главният изпълнителен директор на Български пощи Валентин Петков и областният управител Живка Аладжова откриха днес обновен салон на Български пощи в Стара Загора, съобщи DarikNews. Реновираното помещение се намира в сградата на Централна поща и в него основно ще се изплащат пенсии, ще се заплащат битови сметки и ще се извършва абонамент за вестници и списания.

„Това е 38-ия реновиран офис на Български пощи в страната", обясни Валентин Петков. Той не спести похвалите си за екипа в Стара Загора, който през миналата година е увеличил приходите си с над 60% и печалбата с 16%.

Областната управа в Стара Загора ще защитава Ески Джамия

Областната управа в Стара Загора ще отстоява твърда позиция в защита на публичния интерес и запазване собствеността на сградата на Ески...

Пощенската станция в Стара Загора е отворена още през 1979 г. В структурите на „Български пощи" в областта работят 430 служители.От ръководството на дружеството разкриха, че то е в добро финансово състояние и съкращение на персонал не се предвижда. „На ден през ръцете ни преминават средно по 1000 писма. По празници дори и повече, защото тогава хората пишат повече на своите близки в страната и чужбина", коментира настоящия ръководител на областна пощенска станция - Стара Загора Даниела Георгиева.

„На принципа на естествения подбор в структурите вече не са около 200-300 души. Някои от тях се пенсионираха, други отидоха на по-добра, според тях, работа. Но на фона на 11 000 души това не е толкова много. Други съкращения няма да има", коментира изпълнителният директор Валентин Петков.

Дружеството обмисля и въвеждането на нови услуги като електронен пенсионен картон, доставка на лекарства и пакетирани храни, разкри още Валентин Петков.

След официалното откриване на реновирания офис той награди първокласниците, участвали в конкурса „Моето първо писмо". Проявата бе под патронажа на областния управител Живка Аладжова. С отличието за най-масово участие си тръгнаха децата от VІ ОУ "Свети Никола" в Стара Загора. Първата награда индивидуално пък грабна Кристин Иванова от І е клас на същото училище.

Старозагорските детски градини с ново обзавеждане

По време на оглед на обновените сгради на детски заведения в Стара Загора, иницииран от ПК по наука, образование и защита правата и инт...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com