Петиция брани Динко Вълев от БХК

5292
Петиция брани Динко Вълев от БХК

Стартира петиция в интернет, чиято основна цел е да защити Динко Вълев от Българския хелзинкски комитет(БХК).

По-рано тази седмица от комитета обявиха, че ще сезират прокуратурата за дейността на Вълев, който стана известен като „ловецът на бежанци“.

Пиар на Борисов не е звънял на Динко за среща

От правителствената информационна служба изпратиха писмо до медиите, в което категорично  отхвърлят твърдението, че техен представ...

"Животът на Вълев предстои да бъде почернен от Българския хелзинкски комитет“, пишат авторите на петицията.

Според тях вината на Динко Вълев е, “че изпълнява дълга си като български гражданин и пази страната ни, когато институциите, политиците и всички отговорни фактори чакат решения от чужбина и не смеят да затворят или защитят адекватно границата”.

Авторите призовават всички български граждани да подкрепят Динко, “защото утре БХК ще поискат да вкарат в затвора и други хора, които се самозащитават или правят добро на България”.

Те са категорични, че твърде много престъпления са оставали ненаказани заради БХК.” Твърде много майки са били почернени, защото БХК все защитават нечии права. Твърде много българи са пострадали заради тази организация. В тези турбулентни времена, когато самото съществуване на България и европейската цивилизация е заплашено, последното, от което се нуждаем е БХК да решава кой да влиза и кой да не влиза в затвора”, добавят хората, стартирали петицията.

По сагата "Динко" - защо не пробвал да набие ограбилите КТБ

Да погледнем реално – ако мъж и жена се разхождат в гората до граница и ги срещнат „такива хора”, какво ще правят? Те...

„Време е произвола на тази организация да спре! Да покажем солидарност с Динко и да докажем, че ние българите не сме втора ръка хора, които ще бъдат мачкани от разни чуждестранни организации като БХК”, завършват те.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com