Посрещаме Коледа без сняг, но с надежда за сняг

15476
Посрещаме Коледа без сняг, но с надежда за сняг
Снимка: БГНЕС

До обяд времето над страната ще бъде предимно облачно, в югозападната част от страната е възможно и слабо да превали, съобщиха от НИМХ пред БГНЕС.

По-значително разкъсване и намаление на облачността ще има по-късно през деня над Източна България. Мъглите в западната част на Дунавската равнина и Тракия ще се задържат почти през целия ден, докато в по-източните райони още около обяд видимостта ще се подобри. Минималните температури ще са между минус 7° и минус 2°, по Черноморието около 2-4°. Максималните температури в повечето места ще са между 3° и 8°, в източните райони, където вятърът ще е от югоизток, до 12°; в северозападната част от страната ще останат най-ниски, едва около 0°.

Преди обяд над планините ще е предимно облачно, възможно е над Пирин и Рила да прехвърчи слаб сняг. По-късно през деня над Централна и Източна Стара планина и Родопите облачността ще намалее. Вятърът по високите части чувствително ще се усили, като в западната част от страната температурите спрямо предните дни ще се понижат.

Преди обяд по Черноморието ще бъде все още облачно, на места и мъгливо, но по-късно през дена облачността ще намалее, видимостта ще се подобри. Вятърът ще е слаб от югоизток.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com