Първият учебен ден на любими български изпълнители

1155
Първият учебен ден на любими български изпълнители
Снимка: Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour

На 9 септември град Севлиево посрещна за първи път Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour. Концертът се оказа емоционален не само за феновете, изпълнителите и организаторите, но и за кмета на град Севлиево – д-р Иван Иванов, който се потопи в атмосферата на турнето и дори се включи в част от активностите на място. Любимият синоптик Ники Василковски също усети магията на най-музикалната точка в България тази вечер и излъчи прогнозата за времето от сцената в Севлиево.

Dara Ekimova, DENI, Torino&Pashata, VALL, Боро Първи и Михаела Маринова се върнаха към ученическите си спомени и споделиха за вълненията около първия учебен ден. Именно на 16 септември в София е и големият финал на турнето.

Dara Ekimova разказва с усмивка: „Точно преди първия учебен ден реших, че искам да имам къса коса и ме заведоха на фризьор, та ми я отрязаха до под ушите. Спомням си и че бях много развълнувана, защото щях да уча в един клас с  двамата ми най-близки семейни приятели. Точно преди да ни разпределят по класните стаи разбрахме, че един от нас ще е в различен клас. Плакахме и така ни започна първият учебен ден - по вода и питка с мед.“

Огнената Vall освен, че за първи път представи на живо новото си парче „Адреналин“, сподели и закачлив ученически спомен - в началното училище буквално във всеки урок по музика госпожата я е карала да пее пред съучениците ѝ, знаейки че има талант и затова тя малко е намразила тези часове. За разлика от нея, Pashata е бил нарочен от неговата учителка за „музикален инвалид“, противно на очевидния талант, който демонстрира в наши дни. Неговият музикален партньор – Torino, още от ранна възраст харесвал изявите пред публика – обичал да свири фолклор на пиано в междучасията в музикалното училище, което е завършил.

На първия си учебен ден Михаела Маринова имала важната задача да пее пред цялото училище детска песен като част от откриващия учебната година концерт. Спомня си, че цялото ѝ семейство е било там, но въпреки това много се притеснявала, защото не познавала никой от бъдещите си съученици. Сега чаровната Михаела е една от най-известните изпълнителки на родната музикална сцена.

Друг спомен е от град Варна и е на Боро Първи. В неговото училище  - ГПЧЕ „Йоан Екзарх“ - важна традиция са били коледните концерти. Те са организирани изцяло от ученици и това е била първата изява пред публика на Боро, макар че тогава той не е бил изпълнител, а е свирил на барабани като част от метъл група!

Повече информация за турнето, активностите, ексклузивни кадри и много любопитни новини може да откриете на Facebook страниците на Coca-Cola България и The Voice Radio&TV Bulgaria, както и в Instagram профилите Coca-Cola България и The Voice Radio&TV Bulgaria.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com