Разхвърляните банкноти било част от филмова продукция

3303
Разхвърляните банкноти било част от филмова продукция
Снимка: Thinkstock

Стотици банкноти са разхвърляни по шосето към село Герман на околовръстния път на София.

Оказва се, че доларовите банкноти са били изпаднали по грешка от превозно средство, минаващо от там.

Стотици банкноти, разхвърляни на мястото на отвличането в Герман

Множество банкноти са разпилени по улица в с. Герман, на около 500 метра от мястото, където вчера е бил открит автомобила на отвлечения...

Очевидци разказват, че банкнотите са фалшиви и са били разсипани от превозно средство, участващо във филмова продукция. На мястото имаше „бдителни” граждани, които събираха част от банкнотите. От МВР съобщиха, че служители на „Пътна полиция“ временно отцепиха движението в отсечка от пътя за село Герман. Около 18.00 часа, пътни полицаи забелязали, че камион, обслужващ филмова продукция, разпилява част от превозвания товар, за който е установено, че са неистински доларови банкноти. Униформените предприели незабавни действия за отцепване на района с оглед безопасността на преминаващите. След почистване на пътното платно, към 19.30 часа движението е възстановено.

Вчера в село Герман имаше сигнал за отвличане на сина на собственика на автокъща. 25-годишният Адриан Златков все още е в неизвестност. Изоставена кола бе открита от полицията на няколко стотин метра от дома на отвлечения. От СДВР заявиха, че работят и по версията отвличане. „Имаме решение повече информация да не се дава по случая с изчезналия Адриан, за да не навредим на следствието”, заяви днес министърът на вътрешните работи Валентин Радев. От своя страна главният секретар на МВР Младен Маринов обясни, че има образувано досъдебно производство в СГП. „Реално имаме заложник и това изисква да има хигиена на информацията, която изтича в публичното пространство така, че информация по отношение на разследването няма да бъде давана с оглед да запазим живота и здравето на похитения“, каза още Маринов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com