Шествие в столицата по повод Съединението

8114
Шествие в столицата по повод Съединението

„Мати Болгария” и Столичната община организират на 6 септември шествие по повод Съединението на Княжество България и Източна Румелия, съобщиха от пресцентъра на общината.

Сборният пункт на участниците е пред Паметника на Незнайния войн от 11.00 часа. Шествието ще се проведе по следния маршрут: от сборния пункт по ул. „Оборище”, ул. „15-ти ноември”, наляво по бул. „Цар Освободител”, надясно по бул. „Васил Левски” до мавзолея на Княз Александър І Батенберг с програма до 12.30 часа на 6 септември и обратно по бул. „Васил Левски”, надясно по бул. „Цар Освободител” до входа на парк „Борисова градина”.

Увеличават броя на колите на градския транспорт в София

От 16 септември общественият транспорт в София ще се движи с увеличен брой на превозните средства по различните линии. Намаляването н...

Движението на превозни средства ще се спира и възстановява поетапно, в зависимост от преминаването на участниците в шествието.

В същото време стана ясно, че „Синя зона” в столицата ще работи на 7 септември от 8.00 до 14.00 ч. Зоните за платено паркиране няма да работят на 6 септември. Това съобщиха от пресцентъра на Столична община.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com